Piesa noua de la Chris Thrace si Glorya,”Uh Girl”.

Primul single semnat Chris Thrace se numeste “Uh Girl” si este un featuring cu Glorya, o tanara si talentata cantareata de care cu siguranta veti mai auzi.Chris Thrace, pe numele real Cristian Tarcea, s-a nascut pe 17 aprilie 1993 si este interpret, compozitor si producator. El a inceput de la o varsta frageda sa studieze muzica si a urmat cursuri de pian, percutie si teorie muzicala, acumuland cunostinte ce l-au ajutat la compunerea melodiilor.
Chris Thrace este co-producatorul hitului „Private Love” – Delyno, hit ce a luat nastere in anul 2009. Un an mai tarziu a participat la realizarea hitului „Mr. Saxobeat” – Alexandra Stan. Chris a mai compus piesele „Ladida” feat. Celia si „Party on the Floor”, colaborand si lansandu-le impreuna cu Doctor Studio.
Single-ul “Uh Girl” (feat. Glorya) a fost produs, masterizat si mixat de Chris Thrace in studioul sau din Constanta unde produce atat pentru el cat si pentru alti artisti.
<< Pe Glorya am cunoscut-o prin intermediul internetului, trebuia sa-i compun o melodie, insa mi-a placut vocea ei si am hotarat sa colaboram la mai multe piese. Eram in studio cand Glorya a inceput sa cante ceva, mi-a placut ce am auzit si am inregistrat imediat acea parte. Apoi am facut orchestratia, liniile melodice, versurile si asa a iesit “Uh Girl”>>, spune Chris Thrace despre colaborarea cu Glorya.
<<“Uh Girl” este o piesa ritmata si vesela ce te binedispune si sper sa va placa>>, a adaugat artistul despre primul sau single lansat alaturi de o casa de discuri.


Urmariti-ne pe Facebook si Twitter.
Distribuiti „uh girl” si prietenilor:

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

2 comments

  1. piesa asta chiar e faina 🙂

  2. ma baga intr-o stare perfecta <3

Lasă un răspuns