Interviu Exclusiv: REEA – „Adevarata realizare pentru mine este aprecierea celor care ma asculta”.

YaBBMusic : Povesteste-ne putin despre realizarile tale pe plan muzical.
REEA : Eu nu le-as numi neaparat „realizari”, ci mai degraba experiente care m-au ajutat si ma ajuta in continuare sa ma formez eu ca artist. Am cunoscut multi oameni din muzica, cu unii dintre ei am si colaborat pentru piesele mele si de la fiecare am incercat sa iau doar ce e bun si constructiv. Adevarata realizare pentru mine este aprecierea celor care ma asculta,sa stiu ca oamenii receptioneaza mesajele si starile pe care le transmit in piese.
YaBBMusic : Care au fost primele premii castigate de tine si cine te-a sustinut sa continui in muzica?
REEA : Primele premii le-am luat in scoala generala, eram nelipsita de la toate manifestarile artistice care se organizau. Familia mea este cea care m-a sustinut in totalitate si lucrul acesta nu s-a schimbat nici in prezent; fratele meu e „mana mea dreapta”, impartasim aceeasi pasiune si de accea este alaturi de mine mai mult decat oricine. 🙂

Reea interviu exclusiv yabbmusic.ro

YaBBMusic : Cu ce artist din Romania ti-ar placea sa colaborezi?
REEA : Ar fi interesant un featuring, imi plac multi artisti si e putin dificil sa aleg, insa daca ar fi sa iau in considerare sugestia unui ascultator de pe youtube, ar putea fi Adi Sina de la Akcent.
YaBBMusic : Povesteste-ne despre noul tau single,”Real Master”,despre cum a ajuns sa fie produs de MAAN Studio si care au fost primele reactii ale fanilor la auzirea piesei?
REEA : I-am cunoscut pe baietii de la MAAN Studio mai mult intamplator si am stabilit de comun acord sa lucram impreuna. Mi-au aratat idea, mi-a placut, si asa a iesit „Real master”. Reactiile au fost pozitive in general, este o piesa care transmite multa energie.

YaBBMusic : Te gandesti sa lansezi un album in viitorul apropiat?
REEA : Imi doresc un album, doar ca necesita mai mult timp, mai multe piese, de aceea nu este o prioritate momentan. In plus oamenii nu prea mai cumpara muzica, prefera sa asculte gratis pe internet, ceea ce nu este chiar foarte ok.
YaBBMusic : Unde o vom vedea pe REEA in anul urmator?
REEA : Sper ca o sa ma vedeti foarte des :)) Pe scena ma simt cel mai bine, de aceea imi doresc sa fiu in fata oamenilor cat mai mult la concerte, dar si la TV pentru a-mi promova muzica.
YaBBMusic : Tot mai multe vedete au pagini si website-uri online, tu ce parere ai despre promovarea online si cat timp petreci pe retelele de socializare?
REEA : Promovarea online este extrem de importanta, esentiala as zice; toata lumea foloseste internetul,
este o modalitate directa de comunicare si foarte eficienta. Folosesc retelele de socializare destul de des, mai ales cand am timp; imi place sa fiu in legatura directa cu oamenii.

YaBBMusic : Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea ta?
REEA : Toti cei interesati ma pot gasi pe pagina mea de facebook: WWW.facebook.com/ReeaOfficial just like it, aici puteti fi la curent cu activitatea mea, va astept cu drag!
YaBBMusic : Cand vom viziona primul videoclip semnat REEA?
REEA : Primul videoclip sper sa apara cat de repede posibil,de preferat chiar la urmatoarea piesa.
YaBBMusic : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
REEA : Va multumesc mult pentru sustinere, cititi in continuare YaBBMusic.ro si nu uitati „Keep
the music alive”! pupici 🙂

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

3 comments

  1. Mult succes in continuare REEA

  2. super frumos interviul cu reea

Lasă un răspuns