Interviu EXCLUSIV : Syarela – „Cel mai special moment a fost atunci cand mi-am ascultat prima piesa”.

YaBBMusic.ro : Povesteste-ne putin despre cariera ta si cum te-ai apucat de cantat.
Syarela : Pasiunea mea pentru muzica a inceput de cand eram mica.Imi placea foarte mult sa cant si intr-o zi,aveam 12 ani,am primit un fluturas pentru preselectii pentru lectii de canto .De atunci am studiat canto,avand in repertoriu peste 30 de piese-cover-uri ,participand la cateva emisiuni si spectacole. Eu imi doream foarte mult sa am si piese proprii,iar Chriss Thrace a avut incredere in talentul meu si mi-a compus primul meu single „Feel my joy” si asa a luat nastere Syarela.

Syraela
YaBBMusic.ro : Recent ai lansat single-ul „My party boy” produs de Chris Thrace care a fost promovata si la TV,cum au reactionat apropiatii tai la auzirea piesei si la aparitia ta la TV?
Syarela : Piesa „My party boy „,este ritmata,vesela si plina de energie ,iar prietenii mei si cei apropiati sunt incantati sa o asculte :).Despre aparitiile la tv …ce pot sa zic … cei care tin la mine si ma apreciaza pentru ceea ce fac sigur se bucura cand ma vad.
YaBBMusic.ro : Te gandesti sa filmezi un prim videoclip?
Syarela : Lucrez deja la un videoclip,aproape am terminat de filmat …deci o sa apara in curand …alte detalii nu pot sa dau pentru ca vreau sa fie surpriza .
YaBBMusic.ro : Care a fost cel mai special moment de pana acum?
Syarela : Cel mai special moment de pana acum …mmm…cam toate momentele in care am fost pe scena pentru a-mi promova piesele au fost speciale dar probabil cel mai special a fost atunci cand mi-am ascultat prima piesa „Feel my joy ” pt ca a iesit asa cum mi-am dorit,o parte din text fiind scris de mine.

YaBBMusic.ro : Ce planuri ai pe viitor?
Syarela : Sa-mi termin cele doua facultati la care sunt studenta in anul 1,iar pe plan muzical sa am cat mai multe realizari.
YaBBMusic.ro : Cu ce artist din romania ti-ar placea sa colaborezi?
Syarela : Nu pot sa dau un nume deorece sunt multi artisti pe care ii apreciez .
YaBBMusic.ro : Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea ta?
Syarela : Cei care vor sa afle mai multe despre mine si despre activitatea mea fie pot sa intre pe pagina mea de facebook Syarela : http://www.facebook.com/pages/Syarela/222311414506604 ,fie pe site-ul meu: http://mediafilmcenter.ro/syarela .
YaBBMusic.ro : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
Syarela : Va iubesc :X ,va promit multe,multe surprize si nu uitati YaBBMusic.ro rocks \m/ !!!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

8 comments

  1. prea misto fata!

  2. poe knows best

    Piesele sunt ritmate si antrenante, iar Syarela, mai mult decat o interpreta, este o artista…apreciez si coregrafia! Si totusi n-am vazut inca totul…iar ce-i mai bun urmeaza…succes in continuare!

  3. frumoase piesele si tuu ar trebui sa te gandesti si la un featuring cu un cantaret ;);)

Lasă un răspuns