Este OFICIAL! INNA va sustine concertul de la Timisoara.

Este oficial! INNA va sustine concertul de la Timisoara cu ocazia sarbatoririi zilelor orasului de pe 5 august,dupa ce concertul artistei a fost pus sub semnul intrebarii pentru ca mai multi timisoreni au creat o petitie speciala pe Facebook, exprimandu-si nemultumirea pentru ca edilii erau dispusi sa plateasca aproximativ 20.000 de euro pentru ca artista sa concerteze.

INNA

In urma cu cateva ore INNA a anuntat ca nici un ban din acest concert nu intra in buzunarele proprii si ii va dona Centrului Medical Buzias, singurul din tara destinat ingrijirii copiiilor cu hemofilie si singurul centru in care copiii cu diabet invata cum sa se hraneasca in mod corect pentru a-si tine boala in frau.

“Imi face placere sa cant pentru fanii mei din Romania, de aceea, am fost incantata atunci cand am aflat de propunerea de a concerta la Timisoara. Ma bucur ca pot sa fiu de ajutor, donand onorariul acolo unde este mare nevoie de acesti bani: Centrul Medical Buzias. Va astept la concert, sunt sigura ca alaturi de ceilalti colegi ai mei vom reusi sa facem o zi de sarbatoare frumoasa!”, a declarat INNA.


In plus pe data de 5 august YabbMusic.ro va trimite o delegatie la Timisoara pentru a va aduce ultimele informatii si poze de la concertul sustinut de INNA in fata banatenilor.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns