Interviu EXCLUSIV: Alle – „Imi placea sa cant Whitney Houston – I Will always love you in scara blocului”.

YaBBMusic.ro : Povesteste-ne putin despre cariera ta si cum te-ai apucat de cantat.
Alle : La varsta de 5 ani a inceput totul. Imi aduc aminte ca imi placea sa cant Whitney Houston – I Will always love you in scara blocului [:))] intr-o engleza inteleasa doar de mine si iubeam ecoul din scara [:)]. Serios,insa,la varsta de 7 ani,cand am inceput sa particip la diferite concursuri si festivaluri atat cu corul clasei cat si singura castigand diferite premii. De mica am iubit muzica insa nu am urmat studii in acest domeniu desi eram sfatuita sa fac asta de catre profesorii mei care-mi spuneau adesea ca am potential si un auz muzical foarte bun. La inceperea liceului am renuntat la muzica prioritatile mele fiind altele. Am „revenit” la muzica in anul 2009 cand „colindam” youtube-ul si am descoperit cateva cover-uri excelente ale unor piese internationale cunoscute si mi-am spus „Trebuie sa incerc si eu!” [:D] si asa am inceput sa inregistrez acasa cateva cover-uri la un microfon de casti [:))],le-am postat pe youtube si m-am bucurat de aprecierile celor care ma ascultau asta motivandu-ma sa continui. La scurt timp am participat la o preselectie a unui show de talente din Romania fiind dezamagita si vazand cat de putin conteaza talentul in Romania,m-am ambitionat si am continuat cu muzica pe cont propriu lansand in 2010 primul meu single „Key of love”(odata cu acesta a luat nastere si Alle) in colaborare cu un bun prieten Andrei Idu (Rey Dj),single care m-a „ajutat” sa semnez cu o casa mare de discuri din Romania,convingandu-ma inca o data ca in Romania nu se „cauta” muzica [:)]. La scurt timp am rupt orice colaborare cu respectiva casa de discuri fiind hotarata sa renunt la muzica.

Alle

YaBBMusic.ro : Cum ai ajuns in familia Voices Media?
In octombrie 2011,am fost contactata de Bogdan Toma (Manager Voices Media),persoana care m-a motivat sa continui. Am lansat la cateva zile primul meu single „Memories” (produs de Jay Murano,versuri:eu) fiind foarte multumita de rezultat. La scurt timp am avut placerea sa cunosc personal oamenii din spatele label-ului,devenindu-mi astfel si prieteni.In concluzie ei sunt a doua mea familie,oamenii pe care ma pot baza si de la care am foarte multe de invatat.
YaBBMusic.ro : Care a fost cel mai special moment de pana acum?
Alle : Cele mai speciale sunt si au fost momentele cand m-am bucurat de aprecierea celor din jur si a ascultatorilor care m-au incurajat sa fac asta.
YaBBMusic.ro : Ce spun parintii tai despre muzica care o faci?Te sustin?
Alle : Parintii mei m-au sustinut mereu in toate domeniile. Stiu ce pot si sunt alaturi de mine desi ma „cearta” foarte des ca nu am mai mult tupeu [:D] YaBBMusic.ro : Recent ai lansat single-ul „ILLUSION”,o piesa total diferita de ce se face in acest moment la noi, cum au reactionat apropiatii tai la auzirea piesei?
Alle : „Illusion” este cel de-al doilea single si a placut tuturor apropiatilor mei care ma indeamna sa mai lansez piese in genul.

YaBBMusic.ro : Unde te vezi peste 2 ani?
Alle : Ma vad facand acelasi lucru: muzica,care sper sa ajunga la urechile cat mai multor ascultatori.
YaBBMusic.ro : Te gandesti sa filmezi un prim videoclip?
Alle : Da,cred ca in toamna acestui an vom filma un videoclip la una din piesele care urmeaza a fi lansate.
YaBBMusic.ro : Cu ce artist din Romania ti-ar placea sa colaborezi?
Alle : Inna [:D] YaBBMusic.ro : Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea ta?
Alle : Cei care vor sa afle mai multe despre mine cat si despre activitatea mea ma pot gasi atat pe facebook: www.facebook.com/AlleOfficial (unde va astept cu cat mai multe sugestii si critici unde considerati) cat si pe YouTube: www.youtube.com/AlleOfficial (unde gasiti atat piesele mele cat si cover-uri) . Vor urma multe surprize si piese semnate Voices Media.
YaBBMusic.ro : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
Alle : Multumesc ca ma sustineti si sper sa o faceti in continuare! Va pup!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

3 comments

  1. Bravo Alle! Respect si Teccno te sustine <3 !

  2. Respect fetito esti tare fara dar si poate te incadrezi in cele mai bune voci canti unele piese intr un mare fel…si nu orice piese si nu oricine canta si rap cu un accent atat de smecher -) succes.

  3. Esti pe treaba ta. Imi place la maxim interviul!

Lasă un răspuns