Interviu EXCLUSIV : Fabio Da Lera & Alenna – „Succesul castigat prin munca este mult mai apreciat si mult mai de durata.”

Buna Fabio Da Lera & Alenna,va multumim ca ati acceptat acest interviu!

Fabio Da Lera & Alenna

YaBBMusic: Povesteste-ne putin despre cariera ta si cum te-ai apucat de cantat,Alenna.
Alenna : Cariera mea este abia la inceput insa dragostea pentru muzica a inceput inca de mica. Sunt o fire artistica pe langa muzica fac dans si imi place sa ma implic in diverse proiecte creative de la outfit-uri pana la gatit. Am fost „descoperita” in corurile de copii din scoala generala, unde am luat contact prima data cu muzica si unde am avut de asemenea primele solo-uri, apoi am urmat scoala populara de arte „Cornetti” din Craiova (orasul meu natal) unde am facut cunostiinta cu adevarat cu scena si festivalurile de muzica usoara. In liceu am fost omniprezenta in festivalurile de muzica francophona unde mi-am dezvoltat abilitatile interpretative. Au urmat apoi odata cu mutarea in Bucuresti diverse colaborari ca dansatoare si solista (membra sa trupei de fete Blush) si concursurile Next Diva si X Factor care au reprezentat niste experiente decisive in ceea ce priveste cariera mea. Am cunoscut oameni de la care am invatat foarte multe si care, crezand in potentialul meu mi-au intarit increderea in mine.
YaBBMusic : Recent ai lansat single-ul „One More Night” in colaborare cu Fabio da Lera si produs de Allexinno & Starchild,cum a loat nastere acest proiect?
Alenna : L-am cunoscut pe Dj Fabio Da Lera la inceputul anului 2012 chiar prin intermediul baietilor. De cateva luni mergem impreuna la spectacole iar feedback-ul publicului este minunat. Piesa „One more night” este primul nostru single in aceasta formula, este o piesa in care am pus foarte mult suflet si foarte multa munca si pe care le-o darium din inima fanilor nostrii din toata tara care ne cunosc prin intermediul live-act-urilor in cluburi.
YaBBMusic : Va ganditi sa filmati si clipul piesei „One More Night”?
Fabio Da Lera : Desigur, insa momentan este prea devreme sa discutam detalii.
YaBBMusic: Care a fost cel mai special moment de pana acum,Alenna?
Alenna : Pentru mine fiecare moment pe scena este unul special. Pot spune ca traiesc pentru asta, o fac cu multa pasiune. Este o senzatie unica pentru care as fi dispusa sa platesc :))
YaBBMusic: Cum s-a schimbat viata ta de cand ai inceput sa fi cunoscuta?
Alenna : Prima data cand mi s-a intamplat sa fiu recunoscuta pe strada a fost dupa emisiunea Next Diva. E un sentiment foarte placut atunci cand primesc mesaje de la oameni in special adolescente carora le-am placut si care vad in mine un exemplu. Este de asemenea si o responsabilitate foarte mare. Atat eu cat si Fabio am muncit foarte mult (el este in aceasta industrie de peste 10 ani) si muncim in continuare, nu ne asteptam si nici nu ne dorim sa devenim super cunoscuti „peste noapte”-succesul castigat prin munca este mult mai apreciat si mult mai de durata.
Fabio Da Lera & Alenna

YaBBMusic: Ce planuri aveti pe viitor?
Fabio Da Lera : Ne concentram pe promovarea acestui single. Urmeaza concerte si aparitii cu care va vom tine la curent.
YaBBMusic: Pe cand un nou single?Ce ne puteti dezvaluii?
Fabio Da Lera : Deja am inceput sa lucram la piese noi pe care le vom lansa la momentul potrivit. Pana atunci va daruim „One more night”.
YaBBMusic: Unde va pot scrie cei care va plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea voastra?
Fabio Da Lera & Alenna : Pe facebook si twitter ii tinem la curent cu activitatea noastra pe toti cei care sunt interesati si ne apreciaza muzica : http://www.facebook.com/FabioDaLeraAlenna & https://twitter.com/AlennaArtist
YaBBMusic: Un mesaj pentru fanii vostrii si cititorii YaBBMusic.ro
Fabio Da Lera & Alenna : Asculati muzica, dansati, iubiti!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns