Interviu EXCLUSIV: Ruxandra Bar – „Imi doresc sa calatoresc in toata lumea! De la un capat la altul!”

Ruxandra Bar

YaBBMusic.ro : Recent ai lansat piesa „My Heart Is Bleeding” o piesa speciala despre care avem numai cuvinte de lauda,povesteste-ne cum a luat nastere acest proiect.
Ruxandra Bar : Ma bucur ca va place noul meu single! “My heart is bleeding” este o piesa care a vrut sa aduca un strop de emotie si sa scoata la iveala sentimente pentru cei care o asculta. Are un mesaj trist, dar adevarat de cele mai multe ori. Eu consider ca in viata trebuie a treci si prin momente dificile pentru ca apoi sa le poti aprecia cu adevarat pe cele bune.

YaBBMusic.ro : Single-ul „Fum si praf” a trecut de un milion de vizualizari,cum ai ajuns sa colaborezi cu NANE si sa puneti bazele acestui proiect?
Ruxandra Bar : Proiectul “Fum si praf” a pornit din dorinta de a incerca ceva diferit de stilul de muzica pe care l-am abordat pana acum, si de a vedea care sunt reactiile, iar colaborarea cu Nane a nceput din clipa in care a intrat in studio si ne-am dat seama cat de talentat este. A ascultat piesa, si in mai putin de 30 de minute a scris versurile, care s-au potrivit la perfectie cu mesajul piesei!
YaBBMusic.ro : Care a fost cel mai special moment din viata ta?
Ruxandra Bar : Cel mai special moment din viata mea a fost cel in care am citit o carte, ce m-a ajutat sa deschid ochii cu adevarat si sa mi dau seama cat de frumoasa si simpla poate fi viata. M-a invatat ca pot obtine tot ce imi doresc doar cu ajutorul gandirii pozitive. Pot sa spun ca din momentul acela toate au inceput sa imi mearga din ce in ce mai bine.

YaBBMusic.ro : Ce ti-ai dorit sa faci si nu ai reusit pana acum?
Ruxandra Bar : Sa calatoresc in toata lumea! De la un capat la altul! Asta imi doresc, si nu am reusit inca . Dar cand o sa imbatranesc si o sa am nepoti, vreau sa le pot povesti cat mai multe lucruri intereante ce le am vazut in calatoriile mele de pe tot Globul pamantesc.
YaBBMusic.ro : Ce planuri ai pe viitor?
Ruxandra Bar : Foarte multe! Dar nu vreau sa le dezvalui.Pot doar sa spun ca viitorul suna bine!
Ruxandra bar

YaBBMusic.ro : Cu ce artist international ti-ar placea sa colaborezi?
Ruxandra Bar : Cu Bruno Mars! Conider ca este unu din cei mai talentati artisti nou aparuti.
YaBBMusic.ro : Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea ta?
Ruxandra Bar : Ma pot contacta pe fan page-ul meu official http://www.facebook.com/RuxandraBar. Aici vor afla toate noutatile legate de piese noi sau de concerte. Si ii asigur pe toti cei care imi vor scrie, ca eu ma ocup personal sa le raspund tuturor.
YaBBMusic.ro : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
Ruxandra Bar : Le doresc sa aibe o vara cum nu au mai avut pana acum! Sa o traiasca din plin si sa asculte numai muzica buna! Ii pup si ii imbratisez cu drag!!
P.S.: La fel si pe voi, si va multumesc pentru acest interviu!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. blana interviul

  2. superb interviu.LMA YAbb 🙂

  3. Traiasca computerul si butoanele. Trista veselie !

  4. Traiasca computerul si butoanele. Trista veselie !gata.

Lasă un răspuns