Making of Videoclip : Cami Hedlinger – Fall in love. (FOTO)

Cami Hedlinger a filmat de curand videoclipul celui mai nou single,„Fall in love” sub regia lui Bogdan Ciubotaru.Scenariul este unul chiar foarte simplu si foarte frumos,este vorba de un baiat bogat care mai apoi se indragosteste de Cami.
Cami Hedlinger
Clipul a fost filmat pe litoralul marii negre in statiunile Eforie Nord si Mamaia la Buddha Experience,Papete,Portul turistic din Constanta si la Hotel Rex.De editare si montare s-a ocupat Ionut Trandafir de la Trandafilm iar coperta a fost semnata de Follow Design Romania.Videoclipul va fi lansat foarte curand insa pana atunci v-am pregatit mai jos o mica galerie foto de la filmari.


Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

9 comments

  1. Cine naiba mai e si parasuta asta? Ce fata are saraca!

  2. Cine mai este si asta? Alta sugatoare de pula care a ajuns sa cante…

  3. E una paraschiva parca ii zice ei! Are un fatau saraca, nu are sprancene, pitipoanca dinaia expirata cocalara! Lol, cica cami hedinger, si ei ii zice paraschiva:))

  4. uaaa!:-& date dracu de retardata……….dute cantale la gainile mele fa.:))

  5. Fada urate mai sunteti…..:)))=)))))))))))

  6. Nu inteleg de ce sunt asa de frustrati baietii astia. Cami sa nu apleci urechea la raduio santz sau la toti labarii care isin ascund frustrarile pe net. Cainii latra ursul merge.
    Asteptam cu nerabdare clipul tau!!!

  7. E intra`adevar uratica la fata, si voce nu prea are. Insa arata foarte bine la corp si e o persoana energica.Ca si prezenta scenica e draguta. Sa vedem cat succes va avea.. Pana acum cam nimic..

  8. Fetita asta este o nespalata care traieste intr-un film suge p… La toti barbatii cu relatii sau insurati si fura hainele femeilor sincer fata are dunga rosie pe buletin :))) este o zdreanta penala o femeie de cea mai joasa speta.

Lasă un răspuns