Vezi cine e tanara vedeta care a luat 10 la Evaluarea National.

E talentata, frumoasa si desteapta.Rawanne (Rawan Diana Ramadan) vrea sa arate tuturor ca se poate face si muzica si scoala.

Rawanne

Zilele trecute vedeta a avut de trecut un prag foarte importat din viata sa de adolescenta, examenul de capacitate, pe care nu doar l-a trecut cu bine ci s-a numarat printre cei 11 elevi ai Colegiului National C. Negruzzi din Iasi care au luat nota 10 la ambele discipline (puteti vizualiza listele aici!).

“Aveam inima cat un purice, insa cand am vazut notele am rasuflat usurata si m-am bucurat ca, in sfarst,voi intra in vacanta si voi putea lucra la noul meu single pe care abia astept sa-l lansez in toamna”, ne-a declarat Rawanne.

In afara scolii, tanara artista exceleaza si in muzica. Dupa ce a devenit faimoasa in toamna anului 2010, cu melodia “Deeply in love” care ajuns si a stationat 5 saptamani pe primul loc in cel mai important top muzcal din Turcia si Top La Mega Spania, artista a acceptat sa colaboreze cu Mike T, un cunoscut DJ spaniol.
Melodia “This is the night” a ajuns in primavara acestui an pana pe locul 9 in topul celui mai important radio din Spania, Flaix Fm, top care are 45 de pozitii.Puteti vizualiza topul aici.

Piesa pe care Rawanne si-a facut auzita vocea a devenit hit in peninsula Iberica, fiind nelipsita de la orice fiesta si din cluburi, in prezent artista fiind invitata acolo sa sustina o serie de concerte.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

3 comments

  1. numai pile! asta nu-i nici macar de nota 3… dar are bani!

  2. atata mediatizare pentru o amarata de nota ..crezi ca esti singura persoana care a luat 10…sunt altii care au luat 10 pe bune si pe ei nu-i arata la televizor asa ca mai bine baga-ti mintile in cap si lasa fitele de-o parte….nu o sa ajungi nicaieri cu ele…

Lasă un răspuns