INNA,CORINA,KAMELIA,ELI si GEORGE HORA au facut un spectacol incendiar la Timisoara. (FOTO & VIDEO)

Mii de Timisoreni au rezistat la temperaturi ridicate pentru a sarbatorii Zilei Timisoarei.Cele trei zile de sarbatoare de pe malul Begai s-au incheiat cu un super show facut de artisti de prima clasa,pe scena au urcat INNA,CORINA,KAMELIA,ELI si GEORGE HORA.
INNA
Lumea a inceput sa se stranga inca de la ora 18 cand INNA a facut o repetitie inainte de concert,la final INNA a fost asaltata de fani care doreau poze si autografe.
Concertul a fost deschis la ora 20:30 de catre Kamelia si George Hora iar pe parcursul concertului alaturi de ei a urcat si ELI.Reprezentatii Studio 66 au fost aplaudati minute in sir de catre fani si chiar i-au cerut lui Eli sa mai cante o piesa,artistul nu a putut sa refuze si a interpretat „Hip Hop de Timisoara 4”.
Concertul a continuat cu Corina care si ea le-a pregatit Timisorenilor un show de prima clasa cu dansatori si coregrafii „Munky Funky”.
Imediat dupa iesirea Corinei de pe scena,fanii parca au luat foc cand INNA si-a facut aparitia pe scena,unii chiar au izbucnit in lacrimi cand artista le-a intins mana de pe scena.INNA le-a prezentat banatenilor si noul sau proiect cu bandul interpretand piese live precum „Tu si eu” sau „Inndia”.
Fanii au fost in delir minute bune, iar concertul s-a dovedit a fi unul de exceptie.


StageINNA & FANIINNA & FANIINNA & FANIINNA & FANIINNA & FANIINNA & FANIINNA

FOTO & VIDEO: Darian Subtire @ Yabbmusic.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

28 comments

  1. am stat in apropierea scenei…si am vz ceva super frumos :]

  2. Fantastica atmosfera!!

  3. s-a filmat cu un cartof?

    • s-a filmat cu vaginu lu maicata :-)) , ce conteaza cu ce sa filmat? ai dat tu bani din buzunaru tau sa ai aceste informatii ? ai dat bani sa ai filmare full hd?
      NU! asa ca gura mica,macar baietii astea de la yabbmusic.ro au incercat sa ne conecteze oarecum la atmosfera concertului.

      Big UP!

  4. Traiasca Timisoara :X Bine ca exista atatia idioti ca voi ca altfel n-ar fi fost posibil o asemenea prestatie excelenta de Zilele Timisoare in urma careia am vomitat putin in gura.

  5. suji pula, nu tu ai dat bani !

  6. Inca sunt socat cat de putina lume o admira pe aceasta cantareata extraordinara. Este un model demn de urmat in viata si eu personal o idolatrizez. HAI INNA TOT ASA!!!!!

  7. Cel mai tare concert ever !

  8. Caiuss nimeni nu are nimic cu bajetii de la yabbmusic, cu exceptia faptului ca au un nume penal inspirat/copiat dupa numele unei melodi penale, dar da concertul a fost extraordinar !

  9. suji inca odata pula !

  10. cartof 4 pentru caiuss

    Bah esti un boschetar care nu merita atentie nici o clipa. Ramai la „artistii” tai de 2 bani ca si-asa ti-ai ratat viata.:*

  11. Dc in aceasta zi sfanta care acea a timisoare nu este in tara iar in sfanta liturghie asemenea papei care a scris nu trebuie sa existe defapt nu este permisa acesul acestor injurii . Hai paceu

  12. bravo yabb ! cei mai tari !

  13. de apreciat efortul celor de la yabbmusic , felicitari

  14. super tare inca o data o treaba perfecta facuta de yabbmusic.ro ! cei mai punctuali si de apreciati din presa,nu conteaza numele conteaza munca pe care o depun,si ce conteaza daca au copiat sau nu au copiat numele?

    Daca eu imi pun numele „love” la site si face cineva o piesa cu acelasi nume inseamna ca e copiat? nu mai vorbiti aproasta.

    Va pup !

  15. Deci sa-mi bag pula in amentarile voastre. Ce pula mea crezi ca daca ma banezi pe mine schimb lucrurile cu ceva ? Nu se poate asa ceva vin peste tine.
    Cu drag,
    trimisul lui Basescu

  16. fraierii care nu recunosc muzica buna sa taca. voi stiti numa counter, laba, si manele

  17. si pt prostu cu cartofu sa taca dracu ca no mers el 120 KM cu trenu sa filmeze

  18. nu mai fiti penibili , aveti info pe gratis si acest lucru e de apreciat in romania.

    Multumesc

  19. facebook-profile-picture

    Va rog frumos sa incetati cu injuriile! Yabbmusic.ro doar va informat cu privire la acest concert si a incercat sa va conecteze la eveniment.

    Va rog mult incetati cu cearta,pur si simplu daca nu va place INNA nu mai intrati aici!

    Multumesc si sper sa nu fie nevoie sa va blocam.

  20. Nutzu_18 te asteptam sa vi cu cn vrei la orice ora. Dak esti tare vino la lugoj sau zine unde stai ca venim noi la tn.

  21. VA spun eu cum sta treaba noi (ECHIPA) am mers cu o cocie de tren 120 km am facut 3 ore cu acel tren conditiile au fost groaznice am sta de la ora 16.00 pana la 20.30 in piata uniri pentru a prinde loc langa scena .AM facut toate acestea pe bani nostri si ce este mai important am facuto pentru ca persoanele care nu au putut veni sa vada si ei o parte din concert.celor care nu sun multumiti sa nu se uite ,e simplu nu???

  22. Si sunt peste 100% sigur ca Inna,Corina,Kamelia,George Hora si Eli au cantat LIVE si ca au facut un spectacol pe cinste.

  23. Si Andi siteul YABBMUSIC.ro a fost in, infintare cu acest nume inaintea piesei yabb,numai ca dupa aparitia piesei a fost finalizat.A fost ceva intamplator.

  24. super tare felicitarii

Lasă un răspuns