Lansare prima revista de dans si cultura urbana din Romania!

Dance Prestige Studio lanseaza prima revista de dans din Romania. Street Quality este o publicatie de cultura urbana menita sa cizeleze societatea si sa formeze un limbaj comun pentru comunitatea urbana, in special pentru cea a dansatorilor. Revista nu se adreseaza doar cunoscatorilor, ci si celor care vor sa descopere un nou stil de viata.

 
LANSAREA din data de 24 octombrie 2012 va marca difuzarea primului numar al revistei Street Quality pe piata romaneasca printr-un eveniment captivant in clubul Why Not din strada Turturelelor, numarul 11 in Bucuresti, incepand cu ora 19:30.
Evenimentul va cuprinde un meniu de baza: spectacole de dans, ninja kids, skate show off, graffiti live si multe alte surprize. Se va organiza, in cadrul lansarii, si o expozitie urbana, unde fiecare invitat va putea descoperi cele mai interesante accesorii, placi de skate, adidasi si alte articole la preturi de nerefuzat.
Sunt invitati la eveniment: CRBL , Oana Ionita, Prima TV, PRO TV, Piticu (fost membru Simplu) , Alex Velea dar si alte vedete.
Pus in pagina, elegant si profesionist, scris alert si provocator, continutul primului numar al revistei contine o multitudine de interviuri, articole (nutritie, skateboarding, grafitti), o pagina dedicata copiilor si editoriale fotografice cu artisti din lumea hip-hop, dansatori de breakdance si pasionati de sporturi extreme. Ken Swift, Buddha Strech si Roxrite sunt printre artistii despre care puteti citi in revista. Mai mult, coperta primului numar il gazduieste pe ROXRITE, campion mondial la breakdance.
Revista se va distribui in scolile de dans din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, incepand cu data de 25 octombrie 2012, in magazinele Diverta, incepand cu data de 16 noiembrie 2012 si online pe www.danceprestige.ro.
Partenerii media si sponsorii sunt: Dance Prestige , Kult Shop , Belle Magique , Dancewear.ro , Smuff.ro , Bronews.com , Yabbmusic.ro , Hiphopnews.ro , TES Media , Bliss Condent , Black Sheep Sound , Paranoia 13 si Hip-Hop Live.

Mai jos am atasat numerele de telefon la care puteti sa faceti rezervari si organizarea scenei.
Rezervari: 0765.099.596 | 0766.102.835 | info@danceprestige.ro
Rezervari VIP: 0725.647.992 | info@danceprestige.ro


Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns