Paula Seling – One Mile of Words.

Proaspat intoarsa din Grecia, Paula Seling lucreaza la noi proiecte muzicale.”One Mile of words” este cel mai nou single al artistei, o piesa de dragoste dedicata sotului sau, Radu Bucura, cel care se face responsabil pentru clipul de prezentare al piesei.


Despre aceasta, Paula spune pe site-ul ei:

”Am incetat de ceva vreme sa-mi raportez si sa-mi planific repertoriul in funcsie de „targhetul radiourilor” si in sfarsit ma simt bine facand DOAR ce-mi place. 
E ca si cum as fi redescoperit sonoritasile pe care le-am visat si pe care le-am adorat cand abia invasam sa cant. Culmea, imi face o si mai mare placere sa experimentez, sa ma joc, sa caut, sa stau zile in sir in studio… si nu numai 🙂
Ma simt libera sa cant. ”

De orchestratie s-a ocupat Alexander John (Pop Ioan Alexandru) care lucreaza in paralel si pentru proiectele sale personale la A.J PRODUCTION (propriul sau label) iar pe versuri si linie melodica si-a lasat amprenta insasi Paula Seling.

“One Mile of Words” reprezinta un pas important in cariera mea de compozitor.Paula a meritat ceva cu adevarat nou, un stil muzical care sa-i puna in evidensa vocea dar intr-o alta forma.Facem fel de fel de experimente in studio.Ne gandim si la alte viitoare proiecte dar mai intai vrem sa vedem cum evolueaza acest single” a spus Alexander John, producatorul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns