Alege noul single al lui Sonny Flame!

Sonny Flame isi invita fanii sa-i aleaga urmatorul single. Dupa ce si-a prezentat piesele de pe albumul “Way of Life”, Sonny Flame ii cheama pe fani la vot, sa decida piesa care va fi promovata ca single.


Urmatorul single va fi ales dintre piesele: “Like a Breeze”, “Liber”, “It’s My Life”, “Lady”, “Woman”, “Boom Boom Room”, “Get in My Bed”, “Another day”, “Miami Day” si “Vin”.
Toti cei care vor sa voteze o pot face aici (http://redclover.ro/wayoflife), pe site-ul Red Clover Media.
Se poate vota o singura piesa pe zi, iar piesa castigatoare va fi anuntata pe 30 noiembrie in cadrul concertului de lansare a albumului in club Oxygen (Calea Vacaresti nr. 391, Sun Plaza, etaj 1). Pentru acest concert Sonny Flame a pregatit un show live cu piese interpretate in premiera si invitati surpriza.
In seara concertului albumul “Way of Life” cu autograf va putea fi achizitionat la un pret special. In plus Sonny Flame ofera ca premiu 5 CD-uri celor care distribuie/share afisul concertului postat pe pagina lui de facebook www.facebook.com/SonnyFlame. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe 30 noiembrie!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns