Interviu EXCLUSIV: Jay Murano – „Muzica pentru mine nu are limite.” (primul interviu)

Jay Murano este un nou proiect din industria muzicala romaneasca,el a lansat de curand primul single intitulat „Shade of my soul” care are un sound foarte fresh! Am stat de vorba cu Jay si am aflat mai multe lucruri despre acest proiect si ce urmeaza pe viitor.

Povesteste-ne putin despre proiectul Jay Murano.
Jay Murano :E un proiect de clubbing, va fi un set de piese destinate cluburilor si serilor fierbinti ,urmaresc un vibe fresh si pozitiv care sa iti faca neuronii sa danseze .Vreau sa transmit ascultatorilor o parte din sentimentele mele prin muzica ce o fac .
Ce te-a facut sa te apuci de muzica?
Jay Murano :Cred ca fiecare producator a simtit(si cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) ca la un moment ai nevoie sa faci ceva care sa iti multumeasca urechile ,ca si cand toata muzica de pamantul asta nu e de ajuns. Si inevitabil ,daca ai talent ,vointa si cele necesare ,te apuci de muzica !
Cum ai intrat sub aripa Voices Media?
Jay Murano :Cu managerul Voices Media ,Bogdan Toma ma cunosc de mai bine de 2 ani,intalnirea a fost pur intamplatoare ,dupa care am realizat ca avem multe in comun. Am remixat unul dintre single-urile Cami Hedlinger & Marian Vasilescu – Love Dust ,un remix frumos,care a placut foarte mult si practic de atunci am inceput colaborarea alaturi de niste oameni deosebiti.Speram sa dezvoltam cum se poate mai bine viziunea noastra despre Voices Media!
Cum a luat nastere primul tau single „Shade of my soul” ?
Jay Murano :Primul single , face parte din proiectul despre care am vorbit mai sus.A fost o piesa bazata instinctul de clubbing ce ma guverneaza si a luat nastere intr-o noapte cand efectiv nu puteam sa dorm din cauza beat-ului ce il simteam in cortexul auditiv .

Ce urmeaza pe viitor?
Jay Murano :Pe viitor urmeaza multe piese bune, atat personale cat si colaborari cu alti artisti ,deja se prefigureza niste surprize foarte frumoase si de asemenea vom lansa niste remixuri de senzatie ,care nu pot lipsi din playlistul dj-ilor.
Povesteste-ne despre cum ai reusit sa fi singurul remixer la piesele „I’m sorry” de la Akcent si „Da vina pe…” semnat de Voltaj.
Jay Murano : Stii cum e asta, omul potrivit la locul potrivit 🙂
Cum te-ai descrie in 5 cuvinte?
Jay Murano :Deschis,corect,intelegator,simpatic, cu simtul umorului intotdeauna la mine 😀
Vei ramane la acest stil de club sau vei aborda si stiluri precum dubstep,progressiv house,handsup etc ?
Jay Murano :Muzica pentru mine nu are limite, e posibil sa fac orice ,nu ma voi limita la un anume gen.Pot sa iti zic ca vei auzi in urmatoarele productii ,atat personale cat si pentru alti artisti dar si in remixuri ,pasaje dubstep.

Stim ca „Shade of my soul” a fost lansata in premiera la Radio Deea,crezi ca va fi licentiata si de alte posturi gen Kissfm sau Profm?
Jay Murano : Nu am de unde sa stiu daca va fi,putem insa spera sa fie, daca piesele vor fi apreciate cu siguranta vor ajunge si la alte radiouri.Momentan eu tintesc nisa de club .
Un mesaj pentru sustinatorii tai si cititorii Yabbmusic.ro
Jay Murano : Sustinatorilor le multumesc pentru sprijinul imens ce mi-l acorda si ca rasplata voi incerca sa le ofer experiente muzicale din ce in ce mai bune . Cei ce cititi Yabbmusic.ro ,sa stiti ca va aflati in locul potrivit ,locul unde exista cele mai noi stiri din muzica ,unde puteti afla ce se mai intampla in showbiz,informatii de calitate aduse intr-un format extrem de placut ,un site foarte bine realizat si usor de navigat. Nu ratati nimic din ceea ce va ofera YabbMusic si nu veti fi dezamagiti.Va doresc tuturor numai bine! Stay tuned!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns