Interviu EXCLUSIV: PEPE – „Mi-am indeplinit un vis pe care il aveam de foarte mult timp!”

Pepe si-a facut timp si pentru noi si ne povesteste despre piesa „O femeie cat o suta” , planurile de viitor , despre Maria si alte curiozitati.Asadar, Pepe deschide seria de interviuri din perioada 14 Noiembrie – 29 Decembrie de pe Yabbmusic.ro !

Cum a luat nastere si cum a fost la filmarile clipului „O femeie cat o suta”?
PEPE: Piesa „O femeie cat 100” am ales-o impreuna cu echipa mea in urma unui sondaj pe pagina mea oficiala de Facebook. Este o piesa draga mie, un cover preluat de la Rosario, iar versurile le-am scris ca si o adaptare in limba romana a mesajului original. Am inregistrat-o, am cantat-o in concerte si prin emisiuni si a iesit la suprafata avand un feedback excelent … Am intrebat fanii si ei au decis sa filmam si un videoclip. Regizorul ambelor clipuri, atat 100% adevarat cat si O femeie cat o suta este Iulian Moga. M-am bucurat si mi-a facut placere sa lucrez cu el. Este un regizor din noua generatie si mi-au placut ideile lui. In „O femeie cat 100”, m-a pus la regim :)). A plecat de la o situatie omniprezenta. Intr-un fel sau altul, cu totii cred ca am suferit dupa o iubire pierduta. Despre aceasta vorbeste si piesa, aceasta a reusit si Iulian sa transmita.

Ce parere ai despre muzica din Romania?
PEPE: Muzica din Romania a avut o crestere foarte buna in ultimii ani, cel putin asa vad eu. Din ce in ce mai mult incepe sa se puna accentual si pe calitate, nu numai pe cantitate si cred ca in urmatorii ani Industria Muzicala Romaneasca va creste in continuare atat ca vanzari si vorbim la general, cat mai ales ca si calitate a materialelor propuse spre vanzare (piese, albume, concerte, etc etc).
Care a fost cel mai special moment din viata ta de pana acum?
PEPE: Cel mai special moment din viata mea de pana acum a fost nasterea fetitei mele, Maria. Sunt fericit si implinit! Mi-am indeplinit un vis pe care il aveam de foarte mult timp!
Va ganditi sa ii faceti un fratior sau o surioara Mariei?
PEPE: Ne mai dorim un copil, dar in primul rand ne dorim ca Maria sa creasca frumos, sa ne bucuram de ea si sa fie sanatoasa.
Care au fost primele sunete/cuvinte scoase de Maria?
PEPE: Numai Maria stie exact ceea ce spune… :))
Ce planuri ai in viitor pe plan muzical?
PEPE: Lucrez din greu la o formula noua de show, care o perioada o sa mearga in paralel cu formula de acum. Este un concept care imi place foarte mult si ma reprezinta foarte bine. Asa cum v-am obisnuit insa, nu vreau sa dau foarte multe detalii decat atunci cand vom avea aproape gata totul, ca sa avem si ce sa aratam.
Pregatesti un turneu in luna cadourilor?
PEPE: In luna cadourilor pregatesc multe surprize pentru cei care ma asculta. Am intrat de ceva timp in studio si am gata mai multe piese ce vor fi incluse pe urmatorul album si de asemenea in proiectul de Unplugged. Turneu, insa, cred ca il vom amana in anul viitor datorita programului destul de incarcat pentru aceasta perioada a anului.

Spune-ne despre o intamplare haioasa din studio/concerte.
PEPE: Sunt foarte multe. Mi-ar fi foarte greu sa aleg una dintre ele ca fiind reprezentativa. La o prima gandire: de curand ne-a cazut curentul.. in mijlocul unui spectacol.. :D, dupa aproximativ 15 min am reluat show-ul asa fara curet. A iesit cu mult mai bine.. si mai ales ca petrecerea nu s-a oprit si a continuat la fel si atunci cand a revenit energia electrica.
Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre tine?
PEPE: Comunic foarte bine cu fanii si prietenii mei pe pagina mea www.pepe.ro unde postez urmatoarele concerte si anunt viitoare proiecte muzicale, dar de asemenea imi pot scrie si pe pagina oficiala de Facebook, facebook.com/pepeonline , twitter.com/pepemanagement.
Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro

PEPE: Sa iubiti cu pasiune!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

10 comments

  1. felicitari pepe!

  2. frumos interviu si cu cap!

  3. Toate laudele pepe

  4. ce frumos suna live piesa!!

  5. sa iti traiasca Maria,PEPE!

  6. bravo massy pt interviu

  7. il admir pe Pepe pentru ceea ce a reusit sa faca

  8. la mai multe interviuri de acest gen.Bravo echipa ybb si felicitari pepe!!!!

Lasă un răspuns