„Not a Christmas Song” este primul single oficial promovat de pe „Not a Christmas Album” al lui Daniel Lazar!

“Not a Christmas Song” este prima piesa pe care am ascultat-o de pe “Not a Christmas Album”. A fost urcata online cu doar cateva zile inainte de Craciun, anul trecut, si datorita feedback-ului excelent Daniel Lazar a ales sa amane un pic lansarea albumului si sa o promoveze ca si single anul acesta. In perioada urmatoare, piesa va beneficia de o campanie si pe tv, varianta pe care o vom vedea si o vom asculta fiind cea “live acoustic”. Daniel se pregateste si pentru filmarea unui videoclip pentru acest track, pentru care a lucrat chiar el un scenariu, o nebunie totala, ca sa nu se indeparteze foarte mult de povestea piesei:

“”Not a Christmas Song” poate fi luata si ca o piesa “de sezon” insa nu este in nici un caz o piesa de Craciun in sensul melodiilor cu care ne-am obisnuit. Este o poveste alternativa inchipuita in ideea in care Mosul gaseste pe masuta de langa brad orice altceva mai putin pahare cu lapte sau prajiturele. M-am gandit sa filmez si un videoclip pentru aceasta piesa. Nu o sa urmam in amanunte povestea versurilor. Vom vedea ce o sa iasa. Publicului meu o sa ii placa concluzia cu siguranta. Speram ca de data aceasta sa le placa si celor de la CNA :-)” ,a spus Daniel.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

  1. sper ca nu s-au inchis urelne:)cred ca s-ar fi putut strecura la un moment dat in kill bill: vol. 1.daca nu a fost in kill bill, o sa fie cu siguranta in django unchained:)trendsetter fara doar si poate;

Lasă un răspuns