Oana Tache si VUNK prezinta live “Warm Up EMA 2012”, o emisiune dedicata premiilor MTV EMA din acest an!

Oana Tache si Trupa VUNK, devenita castigatoarea categoriei Best Romanian ACT la premiile MTV EMA, vor realiza impreuna o emisiune dedicata premiilor MTV EMA, duminica, 11 noiembrie, de la ora 20:00 la MTV Romania.
“Warm up EMA 2012” va preceda transmiunea live a show-ului, care va incepe la MTV de 21:00, cu aparitia vedetelor pe covorul rosu si va continua cu celebrul eveniment al decernarii premiilor, de la ora 22:00.

VJ-ita MTV se pregateste alaturi de baietii de la VUNK sa ofere informatii telespectatorilor despre nominalizatii din acest an dar si despre pregatirile show-ului din Frankfurt, care anunta o editie grandioasa, prezentata in acest an de Heidi Klum.

“Abia astept preshow-ul de duminica, cand voi fi in direct din nou cu atmosfera incendiara EMA si abia astept recitalurile artistilor Carly Rae Jepsen, fun., Rita Ora, Alicia Keys, The Killers, Muse, No Doubt Pitbull, Psy si Taylor Swift. Si mai am o curiozitate – Oare cine va castiga Best Female?” , a declarat Oana Tache.

Care va afla de la Vunk ce asteptari si pronosticuri au si ei pentru diverse categorii.
Vj-ita MTV este deja experta in ceea ce priveste MTV EMA, ea fiind prezenta doi ani consecutivi in mijlocul actiunii. In 2009 la Berlin si in 2010
la Madrid, ea a avut ocazia sa cunoasca si sa intervieveze cele mai mari nume artistice ale industriei muzicale.

„MTV EMA reprezinta pentru mine o traditie pe care sunt onorata sa o duc mai departe ca reprezentant in Romania al celui mai important brand muzical din lume. De-a lungul timpului, am dat mana si am realizat interviuri pe covorul rosu al MTV EMA cu Shakira, Katy Perry, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, Yoga Fire, David Guetta, modelul australian Bar Rafaelli si actorii Juliette Lewis, David Hasselhoff, Jean Renau si Jessie Metcalfe. Cea mai frumoasa amintire insa ramane intanirea de acum 2 ani, din backstage-ul EMA, cand l-am cunoscut pe Slash”, incheie Oana.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns