DJ Frankie mixeaza in propriul club!

DJ Frankie si-a facut anul acesta debutul pe scena muzical romaneasca cu piesele “Leonardo” feat. F.Charm si “Broken Wings”, pentru care a filmat si primul videoclip din cariera.
Chiar daca a devenit cunoscut publicului larg abia anul acesta, DJ Frankie si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 17 ani si tot atunci a inceput sa mixeze. A mixat prin toata Romania si a ajuns chiar si in Canada, unde a fost rezident intr-un club din Toronto.

Inspirat de muzica si de dorinta de a avea un loc unde lumea sa se distreze pe beaturile si acordurile celor mai bune mixuri, DJ Frankie si-a cumparat propriul club. Situat in Focsani, orasul natal al tanarului DJ, EXTREM CLUB & LOUNGE este noul pol al distractiei unde toti petrecaretii sunt asteptati sa se distreze pana in zori.

Pentru serile de club s-au pregatiti show-uri tematice, show-uri care vor incita si incanta privirile si urechile celor care vor fi prezenteti. Cei care vor sa se relaxeze cu prietenii intr-un cadru intim si confortabil sunt asteptati la lounge. Lounge-ul este deschis zilnic si ofera celor care ii calca pragul o varietate de bauturi pe baza de cafea si alcool.
Daca sunteti din Focsani sau va aflati in trecere prin oras, nu uitati sa treceti si pe la EXTREM CLUB & LOUNGE pentru o experinta de neuitat.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns