Interviu EXCLUSIV: Cami Hedlinger – „Cariera mea de acum incepe si totul se face prin munca multa si vointa de fier.”

Astazi am stat de vorba cu frumoasa artista din Constanta,pe nume Cami Hedlinger despre care am aflat foarte multe lucruri si noutati.Mai jos aveti un interviu foarte interesant , din care puteti afla foarte multe lucruri despre Cami , o artista de care cu siguranta o sa mai auziti in viitorul apropiat!


Povesteste-ne putin despre cariera ta , despre cum te-ai apucat de muzica.
Cami Hedlinger: De muzica m-am apucat acum 1 an si ceva, mai exact de cand managerul meu actual m-a contactat sa-mi spuna ca ma asteapta la studio sa incepem sa colaboram, asta dupa ce ascultase cateva cover-uri trimise de mine ca demo. Cariera mea de acum incepe si totul se face prin munca multa si vointa de fier :-).
Cum ai ajuns sa colaborezi cu cei de la Voices Media?
Cami Hedlinger: Am relatat mai sus cum am ajuns in preajma echipei lor, iar dupa ce am realizat cateva piese am hotarat impreuna sa fiu reprezentata de casa de discuri Voices Media si uite asa au fost lansate primele mele single-uri.
Te-ai asteptat la acest feedback la primul tau videoclip? Avand in vedere ca „Fall in love” a depasit pragul de un milion de vizualizari pe YouTube.
Cami Hedlinger: Sincera sa fiu nu ma asteptam si nimeni din echipa noastra nu se astepta, dar cand ai parte de asemenea surprize placute simti ca nu ai muncit in zadar. O alta realizare exceptionala din punctual meu de vedere a fost difuzarea videoclipului in 10 tari diferite si asta cu sprijinul celor de la Balkanika Music TV.

Cum a luat nastere „Fall in love” ?
Cami Hedlinger: Pai am primit instrumentalul de la Jay Murano pe mail si cred ca in maxim 30 de minute am facut primele linii pe el. Apoi am mers la studio si astfel a luat nastere aceasta piesa.
Cititorii site-ului Yabbmusic.ro au putut vedea poze in exclusivitate de la filmarile clipului.Cum au decurs ele , am inteles ca a fost si un accident,ce ne poti spune?
Cami Hedlinger: Avand in vedere ca a fost primul meu videoclip, nu pot sa nu recunosc ca am fost coplesita de emotii, dar dupa prima zi de filmare am reusit sa scap de ele, asta si datorita lui Bogdan Ciubotaru care mereu imi dadea indicatii atunci cand se filma cate o scena. Au fost multe faze haioase si da a avut loc si un accident rutier :-(… ne intorceam de la Eforie dupa ce am filmat pe Iaht, iar la semaforul din dreptul Farului din Constanta, un sofer mai grabit a intrat fix in masina unde ma aflam eu. Ne-am speriat foarte tare si m-a durut capul cateva ore bune dupa marea isprava. Pana la urma ma bucur ca videoclipul a iesit bine si pe acesta cale vreau sa le multumesc celor care l-au realizat:Bogdan Ciubotaru, Ionut Trandafir, Bogdan Toma, dar si celor care ne-au sprijinit cu locatiile si aici pot enumera Buddha Experience Mamaia, THE OFFICE TEMPORARY LOUNGE Mamaia, Papeete Beach Mamaia si asa mai departe :-).
Care crezi ca este cea mai mare realizare a ta pe plan muzical?
Cami Hedlinger: Absolut fiecare aparitie TV sau difuzare pe radio a unei piese interpretate de mine este o mare realizare pentru mine.

Cine se ocupa de imaginea ta?
Cami Hedlinger: Momentan nu am pe cineva care sa se ocupe de imaginea mea, eu imi aleg singura vestimentatia sau modul in care ma machiez, dar la urmatorul clip o sa apelam la un designer cu siguranta.
Ce urmeaza pe viitor? O sa ne surprinzi cu alte colaborari de genul Marian Vasilescu (fost concurent la Romanii au talent) ?
Cami Hedlinger: In cel mai scurt timp o sa lansez un nou single, produs de Ryloh si speram din suflet sa placa cat mai multor ascultatori. Noi intentionam sa si filmam la acesta piesa dar mai intai vrem sa vedem cum este primita de catre ascultatori si prieteni. Vor mai fi colaborari cu siguranta, una dintre ele este cu W.Y.D. (who’s your Doddy?), iar piesa respectiva va fi pe albumul meu de debut, la care se lucreaza intens :-).
Ce ne pregatesti de luna cadourilor?
Cami Hedlinger: De luna cadourilor o sa lansez noul meu single!
Cum a fost prima ta aparitie la TV si cum te-ai simtit la lansarea clipului de la „Razvan si Dani”?
Cami Hedlinger: Prima mea aparitie TV a fost la Antena 1 Constanta unde am fost invitata de Razvan Botezatu la emisiunea Urban Star… Am avut foarte multe emotii dar intr-un final totul a fost bine.
La Neatza a fost foarte fain si sper sa mai merg acolo si pe viitor.
Povesteste-ne despre o intamplare haioasa , de la studio/concerte.
Cami Hedlinger: In luna august a acestui an am avut onoarea sa cant la Zilele Orasului Comanesti in fata a peste 30000 de oameni, iar dupa ce am coborat de pe scena Vali Vijelie mi-a cerut autograf… a fost o intamplare haioasa din punctul meu de vedere. La studio de asemenea, se intampla tot felul de lucruri amuzante mai mereu.
Un mesaj pentru cititorii Yabbmusic.ro si celor care te sustin!
Cami Hedlinger: Va pupacesc pe toti si va doresc sa aveti parte de sarbatori pline de bucurie si un an nou mai bun ca cel actual! Totodata ii invit pe pagina mea de facebook sa dea un LIKE www.facebook.com/CamiHedlinger

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. foarte frumos,bravo

  2. frumos interviu,frumoasa tipa

  3. frumos interviu

  4. big up ! frumos interviu.

Lasă un răspuns