Interviu EXCLUSIV: Mike Diamondz – „Noul meu single „Ciocolata” are un substrat care ascunde dragoste.”

De Mos Nicolae am stat de vorba cu Mike Diamondz , pe numele sau real Ntumba K. Michael Richie , care a lansat chiar azi primul single in limba romana,piesa este intitulata „Ciocolata”.Mai jos puteti vedea despre ce am discutat si ce am aflat!

Ce parere ai despre muzica romaneasca?
Mike Diamondz: Muzica romaneasca e la un nivel destul de inalt cu toate cele care se intampla in Romania.Sunt parti foarte bune si parti extrem de rele,probabil ca va intrebati care ar fi cele rele ? nu am sa intru in detalii dar pot sa zic ca parcursul apartine mai degraba norocosului decat muncitorlui in contextul in care depinzi sau ii responsabilizezi pe altii.
Chiar astazi ai lansat noul tau single intitulat „Ciocolata” , ce ne poti spune despre el?
Mike Diamondz: „Ciocolata” estre o schimbare completa de tinuta …am zis sa iau ilicul pe mine si incerc sa ma adaptez mai mult la cerintele pietei din romania in materie de armonie si compozitie …piesa are un substrat care ascunde dragoste si explica intr-un final o relatie de iubire.Deci ciocolata pe scurt ciocolata sunt eu …sunt de neinpartit si exclusivitatea este rasplatita la randul ei prin „relatie”.

Ce ai schimba in showbiz-ul romanesc ?
Mike Diamondz: Acum noi in Romania, traim vremuri destul negre dar acestea nu reies din peisajul muzical, din contra am impresia ca ea camufleaza realitatea,cu ocazia acestei intrebari doresc sa va comunic ca o sa lansez de craciun un mixtape intitulat „Apologia Dragostei” si are cateva piese care abordeaza subiectul social sub o alta viziune decat „caii verzi pe pereti” sau „ciocolata” .
La piesa „I got love” care suna exceptional ai colaborat cu Connect-r si Sonny Flame,cum ati reusit sa colaborati?cine a venit cu ideea?
Mike Diamondz: Este ideea lui Connect-R nu stiu cum i-a venit asta,el avut placerea sa ma invite pe aceasta piesa care este un titlu de pe albumul lui from „nothing to something ” si vorbeam mai devreme de mesaj, iata o strofa care cred eu ca are un messaj aparte de cel comun de astazi…
Ce ti-ai dorit sa faci pana acum si nu ai ajuns sa faci?
Mike Diamondz: Sa construiesc o casa si sa ma dau pe un rollercoaster gigant…am familie si vreau sa le ofer tot ce este mai bun…
Ce ne pregatesti in viitorul apropiat?
Mike Diamondz: Va pregatesc ce stiu sa fac mai bine…muzica ! Incerc sa experimentez mai multa muzica totul pentru a fi mai bun in viitor pentru ascultatorii mei… metamorfozele sunt evolutive. Numai Dumnezeu stie ziua de maine iar faptele acestui prezent cu siguranta vor aduce mai multe fapte in viitor!
Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
Mike Diamondz: Love dragii mei cititori yabbmusic va iubesc si va urez la multi ani !!
Ps : Acolo unde ti-este inima, acolo vei petrece toata viata, asa ca nu o tine legata in lanturi de chestii ce n-au Dragoste – Mike Diamondz.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

6 comments

  1. Ador noua piessaa

  2. foarte frumoasa piesa ciocolata Dia : x

  3. felicitari pentru interviu

  4. O melodie foarte frumoasa,bravo mike

Lasă un răspuns