REEA isi colinda fanii, live din studio!

REEA are o multime de cadouri pentru fanii ei de Craciun. Dupa ce a lansat concursul “Come and get my love Contest”, cu premii personalizate, frumoasa artista vine cu o alta surpriza pentru fanii ei, un colind romanesc live, din studio. Artista a inregistrat colindul “O, ce veste minunata”, pentru a fi mai aproape de sustinatorii ei, inaintea sarbatorii Nasterii Domnului.

reea

“Craciunul a fost si este sarbatoarea mea preferata, de care ma leaga foarte multe amintiri frumoase din copilarie, printre care si mersul la colindat alaturi de alti copii, care era un obicei nelipsit in noaptea de Ajun. De aceea am decis sa cant live colindul “O, ce veste minunata”, pentru a fi mai aproape de sustinatorii mei in cea mai frumoasa perioada a anului. Cu aceasta ocazie vreau sa va mai anunt ca mai pregatesc inca doua colinde frumoase” a declarat REEA.

Concursul “Come and get my love Contest”, organizat de REEA impreuna cu echipa Music Star, continua pana pe 1 ianuarie, pe pagina de Facebook REEA, unde fanii se pot inscrie pentru a castiga o multime de premii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns