Interviu EXCLUSIV: Chris Thrace & Glorya – „In 2013 dam startul unui nou capitol muzical!”

Cu siguranta ati ascultat macar o data piese precum : „Habibi”, „Uh Girl” ,”Un Beijo”,”Love Supplier” , „Angel & Devil” sau „Suntem Oameni” , astazi Yabbmusic.ro va aduce un dublu interviu cu cei doi realizatori al acestor piese! Este vorba de Glorya pe numele ei real Gloria-Felicia si de Chris Thrace care a participat in 2010 la realizarea hitului „Mr. Saxobeat” – Alexandra Stan.
Mai jos puteti vedea ce am aflat despre cei doi si ce planuri au pe viitor.

Chris Thrace & Glorya

Ce ai facut inainte de a incepe sa canti si care a fost momentul cand ai decis sa colaborezi cu Chris?
Glorya : Inainte de a ma dedica muzicii eram un om obisnuit,in momentul de fata fiind la fel..Aveam diferite activitati scolare,ma dedicam meseriei pe care o practicam in momentul respectiv,dar niciodata nu am incetat sa cant,chiar daca nu am aparut in atentia publicului.Cu muzica te nasti si mori 🙂 .Gandirea mea referitor la ocuparea pozitiei de artist este aceea ca oamenii care au fost inzestrati cu aptitudini muzicale trebuie sa perceapa aceasta calitate ca fiind un dar ,pe care trebuie sa incerci sa-l valorifici,iar acest lucru nu inseamna ca suntem superiori celorlalti.
Cum a luat nastere piesa „Suntem oameni” si cum a fost la filmarile clipului?
Glorya & Chris Thrace : Piesa „Suntem oameni” a luat nastere in studioul „Thrace Music”.Chris a venit cu ideea de orchestratie,fapt care pe mine m-a inspirat sa fac linia melodica si versurile piesei.Dupa aceea am luat impreuna hotararea sa colaboram cu Balkis,un baiat foarte talentat,acesta contribuind la partea sa de rap cu versuri.
Sunetul minunat de chitara apartine lui Ianis,chitaristul nostru,elev al Liceului de Arte „Regina Maria” din Constanta.
Astfel a luat nastere piesa „Suntem Oameni” si ne bucuram foarte mult ca publicul a primit-o cu entuziasm,piesa beneficiind si de un clip.
Clipul a fost realizat de echipa noastra ,iar filmarile au fost facute in decursul a 3 zile.Nu am mers foarte mult pe fictiune,personajele fiind reale,doar 4 dintre cei prezenti in clip jucand un rol,restul fiind scene surprinse instantaneu de noi.

Ce surprize ne pregatiti in anul 2013,ce ne puteti dezvaluii?
Chris Thrace : In 2013 dam startul unui nou capitol muzical.Pregatim piese pop si R&B care speram sa placa publicului,iar in luna Februarie vom lansa noul single al Gloryei.
Ce parere ai despre muzica din Romania?
Chris Thrace : Incerc sa privesc partea plina a paharului si observ ca muzica din Romania a reusit sa patrunda international,fapt care ma bucura foarte mult.
Care a fost cel mai special moment din viata voastra de pana acum?
Glorya & Chris Thrace : Momente speciale traim in fiecare zi,deoarece aprecierile care vin asupra muzicii noastre ne fac sa ne simtim increzatori pe viitor.
Cu ce artist international v-ar placea sa colaborati?
Glorya & Chris Thrace : Ne-ar placea foarte mult sa colaboram cu Ryan Leslie,deoarece muzica lui ne place foarte mult.Suntem fani! :))

Piesa „Uh Girl” a fost lansat impreuna cu label-ul Red Clover Media.Vor mai urma si alte single-uri semnate de aceasta casa de discuri sau ati incetat colaborarea?
Chris Thrace : Am incheiat colaborarea,deoarece am deschis propria companie,dar suntem in continuare in relatii foarte bune.
Povestiti-ne despre o intamplare haioasa , de la studio/concerte.
Glorya : Ne amuzam foarte mult cand suntem in studio si Chris interpreteaza piese din folclor la clapa.
Pe final , va rugam sa ne spuneti o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite-ti un mesaj fanilor si cititorilor!
Chris Thrace : Multumim frumos pentru interviu „YaBBMusic” si va dorim mult succes pe viitor!Continuati sa ne bucurati cu articole si piese cat mai bune,ca si pana acum.
Multumim publicului nostru pentru sustinerea acordata si promitem ca incercam sa nu dezamagim nici de acum incolo!Va pupam!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

5 comments

  1. @ yabbmusic – inainte sa va adresati artistilor, invatati sa scrieti!

    exemplu: „Pe final , va rugam sa ne spune-ti o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite-ti un mesaj fanilor si cititorilor!”

    verbele la persoana a doua plural nu contin cratima. se invata in clasa a V-a 😉

  2. Felicitari , frumos interviu

  3. Ce bine canta Gloryaaa <3

Lasă un răspuns