Aylin lanseaza de Sf.Valentin un nou single pentru indragostiti, „Chemistry”!

Sfantul Valentin vine cu un cadou pentru indragostit din partea lui Aylin. Recent intoarsa la prima dragoste, cantareata lanseaza astazi, 14 februarie, cel de-al doilea single de pe viitorul album, Cloud. Single-ul Chemistry pastreaza aceeasi directie muzicala, pop-jazz, si o reprezinta pe cantareata in totalitate.

Aylin

Compusa de Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast, single-ul Chemistry este potrivit pentru aceasta primavara prin aerul proaspat pe care il emana. Pe 11 februarie, Aylin a dezvaluit in exclusivitate fanilor care ii urmaresc pagina de Facebook un teaser si artwork-ul piesei.

„Albumul pe care urmeaza sa il lansam la finalul lunii martie este exact asa cum mi-am dorit. Chemistry este una dintre piesele care te invita la dans si care mie personal imi transmite o stare de bucurie!” a declarat Aylin

Cu ocazia lansarii noului single, Aylin a realizat si sedinta foto care o pune pe artista intr-un context de backstage si pregatiri de intrare pe scena, potrivit “rolulul” ei dublu de actrita si cantareata in viata reala.

Cloud este primul album solo al lui Aylin, de muzica pop-jazz. Alaturi de trupa sa de jazz, The Lucky Charms, Aylin va sustine ?i primul concert din 2013, vineri, 15 februarie, de la 10 seara, la Godot-Café Teatru (str. Blanari, nr.14).

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns