Grasu XXL a fost implicat intr-un accident in urma caruia au murit 5 persoane!

Grasu XXL a fost implicat intr-un accident deosebit de grav noaptea trecuta, in urma caruia au murit 5 persoane.Artistul a fost ranit, insa doctorii spun ca se afla in afara oricarui pericol. O masina cu numar de Bulgaria in care se aflau cinci tineri din Ramnicu Valcea, cu varste cuprinse intre 16 si 27 de ani, a ajuns perpendicular pe contrasens din cauza vitezei si a fost izbita in plin de microbuzul in care se afla Grasu XXL.

“Am auzit o vajaitura, apoi impactul. Cand am iesit din casa, tipa un domn din duba albastra. Victimele erau pline de sange. Un sofer de tir a venit si a spart geamul cu bata. La fata locului au ajuns ambulante, descarcerarea, politia. S-au ocupat repede pompierii sa desfaca”, a declarat un martor.

In urma impactului, cei cinci tineri au murit, iar 3 persoane din microbuz au fost ranite, printre care si artistul. Cele trei victime transportate la Spitalul judetean Valcea au fracturi de membre si rani la nivelul toracelui si capului. Sunt in afara oricarui pericol, dar au nevoie de ingrijiri medicale.

sursa: 1music.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. bine ca nu a patit nimica..

  2. Fa-te bine si canta-ne turbofin :*

  3. saracul..insanatosire gravnica

Lasă un răspuns