Interviu EXCLUSIV: Mr.Alama & Ligia – „Cea mai mare dorinta este sa ajungem cel mai tare proiect din Romania si apoi sa depasim granitele tarii!”

Dupa cum v-am promis , astazi , v-am pregatit un mini interviu cu autorii single-ului „Ca la loto”, Mr.Alama & Ligia.Am aflat cateva curiozitati despre ei pe care multi dintre noi nu le cunosteau.


Povestiti-ne putin despre proiectu Mr.Alama si Ligia.
Mr.Alama & Ligia: Proiectul Mr.Alama & Ligia a inceput acum 3 ani desi prima piesa oficiala (Greek Lover) a fost lansata in Mai 2012.Proiectul a luat amploare cand am inceput colaboararea cu managerul nostru Florin Nedelcu.Instrumentalele si mix-master-ul pieselor sunt facute de Mr.Alama iar textele si liniile melodice le compunem impreuna.Incercam sa fim cat mai buni in cea ce facem si pe partea muzicala dar si pe partea de show incat sa oferim publicului ceva spectaculos …asa ca va asteptam la concertele noastre cat de curand pentru ca va pregatim multe surprize!!!!
Ce faceti voi cand nu faceti muzica?
Ligia : In timpul liber ramas ma ocup de tinutele mele de scena,accesorii si nu numai ,pe care le creez singura si imi place la nebunie sa fac asta deoarece pot sa ma detasez de toate lasand imaginatia sa curga.
Mr.Alama : Dupa multe ore de muzica imi place sa ma relaxez pe Play Station 3 jucand Pes 2013 😀 .A doua mare pasiune pentru mine este astronomia.
Cum v-ati descrie in 5 cuvinte?
Mr.Alama & Ligia: Perseverenti,optimisti,ambitiosi,visatori si putin nebuni :)))
Ce parere aveti despre promovarea pe internet,care a explodat anul acesta cu foarte multe site-uri despre muzica?
Mr.Alama & Ligia: Promovarea pe internet in 2013 este extrem de importanta,poate sa iti asculte piesa oricine din lume dand doar un click iar in felul acesta vin si licentierile pieselor in diferite tari urmand concerte pana la cele mai indepartate colturi ale lumii.
Va asteptati la un asemenea feedback din partea piesei „Greek lover”?
Mr.Alama & Ligia: Feedback-ul publicului a fost foarte bun atat pe internet cat si la radio.Am fost foarte multumiti dar intotdeauna este loc de mai bine.

Care este dorinta voastra cea mai mare ?
Mr.Alama & Ligia: Cea mai mare dorinta este sa ajungem cel mai tare proiect din Romania si apoi sa depasim granitele tarii!
Unde va pot gasi,asculta si viziona cei interesati?
Mr.Alama & Ligia: Ne gasiti pe : http://www.facebook.com/MrAlama.Ligia / http://www.facebook.com/Mr.Alama / http://www.facebook.com/Ligia.Official / http://catmusic.ro/artists/mr-alarma/
Un mesaj pentru fanii vostrii si cititorii Yabbmusic.ro
Mr.Alama & Ligia: Ascultati muzica buna,sustineti artistii preferati si urmariti Yabbmusic.ro,unul dintre cele mai bune site-uri de muzica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns