Interviu EXCLUSIV: Shaka Muv – „Pregatesc un single nou in colaborare cu un DJ din Franta!”

Am reusit sa stam de vorba cu frumoasa Shaka Muv de la casa de discuri a cunoscutului Randi,Famous Production.Cu siguranta fiecare dintre noi a ascultat macar o data „Save,Save” sau „Illegal”, iar astazi Yabbmusic.ro va aduce in exclusivitate un interviu cu Shaka Muv.Am discutat despre proiectele viitoare,despre cum se mentine in forma si despre multe alte lucruri,toate acestea puteti sa le aflati putin mai jos.

Cum a luat nastere proiectul Shaka Muv?
Shaka Muv: Randi avea deja cateva piese compuse si ideea proiectului formata deja, lipsea doar vocea care sa simta el ca-i completeaza piesele. Intamplator aflandu-ma la studio cand era si el, am facut o incercare de piesa si i-a placut :). Asa am mers mai departe.
Povesteste-ne putin despre cum te-ai apucat de cantat.
Shaka Muv: De cantat cant de cand eram foarte mica, de la gradinita 🙂 Eram toata ziua cu oglinda cu peria in mana pe post de microfon 🙂 Au urmat festivaluri, Scoala Populara de Arte si tot felul de colaborari, una cu John Puzzle pe piesa „Hear the Colours”, trupa Conekt formata in adolescenta de care-mi amintesc cu mare drag.
Cum ai ajuns sa intrii in echipa lui Randi,Famous Production?
Shaka Muv: Facand parte din proiectul creat de el, Shaka Muv, era normal sa fac parte din echipa lui mai mare numita Famous Production:)
Unde ti-ai petrecut Sarbatorile de iarna?
Shaka Muv: Sarbatorile de Craciun cat si cele de Paste le petrec cu familia mea, acasa, la tara, intr-un mediu rural si linistit, departe de lumea dezlantuita 🙂
Esti foarte frumoasa si asta nu o spunem numai noi , vroiam sa te intrebam cum reusesti sa te mentii asa fresh ? Care este secretul ?
Shaka Muv: Multumesc frumos, cred ca deocamdata ma ajuta si varsta 🙂 Dar fac tot posibilul sa nu iau de garantate beneficiile tineretii si mananc destul de curat, fac sport de 4 ori pe saptamana, imi ingrijesc tenul cu tot felul de uleiuri esentiale. Dar nu cred ca fac ceva in plus fata de obiceiurile normale pe care si le atribuie aproape orice femeie 🙂 Evit sa mai merg la solar pentru ca accelereaza imbatranirea pielii si pentru ca vreau sa incep sa-mi iubesc naturaletea pielii, alba si laptoasa cum e ea de la mama natura. Impacarea cu propriul trup, cu propriul sine contribuie enorm la ceea ce emani in jurul tau.
Ce ne poti spune despre piesa „Illegal”?
Shaka Muv: Piesa Illegal este un mix experimental intre electro, r`n`b si hip-hop. Piata din Romania este usor sufocata de curentul mainstream, iar noi exact asta am vrut sa evitam. Am vrut o piesa cu un sound fresh care sa transmita o idee simpla si anume ca muzica este ca un drog care te poate purta pe culmi mult mai inalte decat alte metode 🙂

Ne pregatesti un single nou ? ce ne poti dezvaluii?
Shaka Muv: Da, pregatesc un single nou in colaborare cu un DJ din Franta. Mai multe nu pot spune, decat ca piesa este in alt registru emotional decat primele doua „Save save” si „Illegal”.
Ce ti-ai dorit sa faci pana acum si nu ai ajuns sa faci?
Shaka Muv: Sa sar cu parasuta:) Este o dorinta de-a mea puternica, dar nu ma lasa lasitatea sa mi-o implinesc.. Sper ca odata si odata sa zic: „hai ca pot sa fac asta”!
Unde te pot urmarii cei care sunt interesati de muzica ta?
Shaka Muv: Cei care vor sa urmareasca activitatea mea, pozele nebune pe care le postez pe Facebook, emisiunile, concertele si alte locuri prin care mai merg ma gasesc aici:) http://www.facebook.com/shakamuv
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
Shaka Muv: Imi plac site-urile cu stiri muzicale, iar yabbmusic.ro nu face exceptie:) Pentru cei pasionati de muzica vreau sa le multumesc si sa-i indemna sa nu renunte niciodata la ea, este cel mai frumos cadou facut urechilor si trairilor noastre. Va multumesc, va pup si n vedem pe Facebook 🙂

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns