Interviu EXCLUSIV: Party Collective – „Nivelul la care se face muzica in Romania este unul foarte inalt!”

Astazi am stat de vorba cu Party Collective,gasca nebuna de la Fly Records,care recent a lansat single-ul „ATINGE” (feat. Irina Sarbu).Afla ce surprize ne pregatesc din interviul de mai jos!
party collective
Povestiti-ne putin despre proiectul PARTY COLLECTIVE.
PARTY COLLECTIVE : Party Collective a fost creat la inceputul lunii septembrie 2012, de catre Tudor Parghel si Silviu Tudor, care activeaza ca producatori muzicali in cadrul Fly Records si ca artisti de scena.
Combinand experienta acumulata in studio, concerte live si cea de DJ, Party Collective actualizeaza ideea de “petrecere”, aducand-o in 2013. Party Collective nu este o trupa, ci este un concept nou, in care s-au alaturat mai multi artisti din cadrul Fly Records.
Prima piesa,”VIP”, in featuring cu Shaka Muv a fost lansata la final de 2012, iar in Februarie 2013 a fost lansat videoclipul si single-ul „ATINGE” (feat. Irina Sarbu).
Party Collective este format din Tudor Parghel si Silviu Tudor (Sly), impreuna cu FLY DJs si John Rivas.
Sunteti co-producatorii hiturilor Goodbye, Musica, Back in my life etc. , care este secretul? cum reusiti sa scoateti hit dupa hit 🙂 ?
PARTY COLLECTIVE : Credem ca cele mai importante criterii pentru succes (nu numai in muzica) sunt:
1. sa-ti placa ceea ce faci si sa fii consecvent.
2. sa poti functiona constructiv in relatia cu colegii de munca;
3. sa ramai auto-critic, in masura in care poti imbunatati.
4. sa accepti schimbarile si sa fii pregatit sa te reinventezi.
Cum a luat nastere noul single,”ATINGE”,care suna exceptional,beneficiaza de un clip si cel mai important noua ne miroase a viitor hit?
PARTY COLLECTIVE : Ideea piesei a aparut intr-o noapte de studio, pe cand lucram la show-ul pentru TV. Partea instrumentala cat si cea cantata au „rasarit” pe parcursul zilelor urmatoare. Stilul apartine predominant muzicii braziliene, avand ca referinta productiile Fly Records din ultimii ani, si in mod special „Brasil” (Anca Parghel, Fly Project, Tom Boxer), din care am pastrat starea, adica „filmul” – cum ii zicem noi. Featuring-ul cu Irina Sarbu este unul drag noua, avand in vedere ca suntem foarte buni colegi de scena, iar Irina a fost studenta Ancai Parghel.
Desi noi activam ca muzicieni de mult timp, conceptul Party Collective este nou. Ca orice proiect la inceput, avansam simultan pe mai multe ramuri – promovare, compozitie, show – asadar, publicul inca se familiarizeaza cu noi. Ne sustinem muzica si credem total in ea, insa depinde de ascultatori daca o piesa devine sau nu hit. Pana vom ajunge la acel nivel de expunere, am pus la punct show-ul live Party Collective, pentru cluburi si evenimente private. Show-ul a fost foarte bine primit, si tot ce ne dorim este sa asistati cat de curand la una din petrecerile noastre.

Cum comentati piata muzicala din romania? Ati schimba ceva?
PARTY COLLECTIVE : Suntem constienti ca muzica romaneasca a devenit un reper de ordin international. Nivelul la care se face muzica in Romania este unul foarte inalt, si salutam toti artistii care promoveaza local si peste hotare, printre care se numara si colegii nostrii de la Fly Project. Cat despre schimbari, ele apar de la sine. Piata muzicala din Romania este OK, si poate ramane asa cat timp nu se impun conditii sau directii privitor la cum se face muzica. Indiferent de gen, muzica este arta. Implicit, fiecare artist este liber sa-si aleaga modul de exprimare, sa compuna sau sa interpreteze asa cum simte.
Ce tip de muzica recomanda-ti ascultatorilor nostrii?
PARTY COLLECTIVE : Evident, sa asculte ce le place – nu exista reguli, nu trebuie sa te aliniezi in materie de gusturi cu cineva anume. Acestea difera de la om la om, dar important este ca muzica pe care o asculti sa-ti „spuna ceva”. Nu conteaza genul. De exemplu, show-ul Party Collective este compus din mai multe stiluri: Pop, Dance, RnB, Latino, House.. si toate ne plac in egala masura.
Pe cand ceva nou…ce ne puteti dezvaluii?
PARTY COLLECTIVE : Partea live pentru concerte este finalizata, urmand sa ne concentram pe urmatoarele productii muzicale Fly Records (Fly Project, John Rivas, Fly DJs) si noul single Party Collective. Avem si un mic proiect secundar pe care urmeaza sa-l testam cat de curand posibil – doar atat va putem spune momentan, ca intentionam sa aducem petrecerea la voi acasa. Va tinem la curent. 🙂
Unde ii vom auzii pe Party Collective in viitorul apropiat?
PARTY COLLECTIVE : In cluburi, sau la petrecerile voastre! 🙂 Daca ne urmariti si pe Facebook, de acolo puteti afla mai multe despre ce/cum/cand vom organiza urmatorul show Party Collective.
Unde va pot scrie cei care va plac si vor sa afle mult mai multe lucruri despre activitatea voastra?
PARTY COLLECTIVE : Va asteptam sa ne vizitati pe http://www.partycollective.ro sau http://www.facebook.com/partycollective. De asemenea, pentru booking sau orice alte informatii, ne puteti contacta pe office@partycollective.ro.
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
PARTY COLLECTIVE : Felicitari Yabbmusic.ro pentru site-ul bine gandit, pentru continutul interesant, si echipei energice din spatele lui.
Salutam toti cititorii Yabbmusic.ro, va promitem multe surprize muzicale pentru anul acesta, si va multumim pentru sustinere.

Party ON, Collective style! 🙂

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

  1. foarte tari!

Lasă un răspuns