Show-ul de care aveam nevoie!

I Think I Like It iti arata ceea ce trebuie sa stii in materie de muzica: creativitate, sound bine definit, muzica facuta pentru ureche si nu pentru bani. Afli ce se poarta si ce se asculta afara. Ceea ce nu ai vazut pana cum si ceea ce merita sa vezi si sa stii pentru cultura ta muzicala.


Mircea iti prezinta clipuri tari din hip-hop, dubstep, electro, trip-hop, techno, funk, grime, drum and bass, hardstyle, hardcore, indie, alternative, old-school, new-school, freestyle, breakbeat, big-beat, beat-box si multe altele.Fie ca-ti place sau nu, merita sa stii si sa vezi ce se intampla in aceasta ora, iar ca sa te convingi trebuie sa arunci un ochi pe Utv, marti de la ora 23:00 si duminica de la aceeasi ora. I Think I Like It!

Cu aceasta emisiune, Utv isi doreste sa acopere si alte genuri muzicale care se bucura de un public destul de larg la noi, insa pana acum acest gen de artisti nu au avut o expunere corespunzatoare pe sticla. Multumim cu aceasta ocazie invitatilor DOC, Deliric, Norzeatic si sustinatorilor nostri Artskul si Street Heroes.Cu aceasta ocazie, vrem sa multumim tuturor celor care s-au uitat la emisiune si speram sa nu ratati editia urmatoare, in care ii avem invitati pe Zdob si Zdub si Pete Tong.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns