8 ani de Utv – Manifest pentru muzica buna!

Lansata in 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania, Utv ramane prima televiziune muzicala atunci cand vine vorba de muzica buna, de concerte, de festivaluri, de distractie, de artisti si de lansari.


Ne-am cunoscut acum 8 ani! Ti-aduci aminte, nu? 🙂
Am zambit, am glumit si am ras ca nebunii, am vibrat de fericire, ne-am sprijinit si ne-am sustinut, ne-am tinut de mana pe plaja si am privit rasaritul impreuna. Am mers la cele mai cool petreceri si am dansat pana in zori. Am sarit in fata scenei la cele mai tari festivaluri si am vibrat de emotie in asteptarea trupei preferate.
Ne-am impartasit secrete, ne-am soptit versuri la ureche, ne-am petrecut vara impreuna si am mers in vacante in jurul lumii. Am aflat ce te face sa te simti bine, ce te face sa ciulesti urechile, ce te face sa zambesti sau ce te face sa iubesti.

Utv este prima televiziune muzicala care a transmis LIVE de la B’estfest, timp de 3 zile! A mers la toate festivalurile care conteaza din Europa si a share-uit totul la Festcatch – EXIT, Sziget, Delta Music Fest, Route 68 SummerFest si muuulte altele.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns