F.Charm – “Nici macar 1 milion” (single nou)

F.Charm lanseaza single-ul “Nici macar 1 milion”, o piesa produsa in totalitate de el, cu un mesaj puternic ce vrea sa transmita tinerilor si nu numai, ca in viata nu se rezuma totul doar la bani.

“Am pus pe muzica o conceptie in contradictoriu cu lumea in care traim, cu lumea in care absolut totul costa. Am vrut sa ma pun un pic contra curentului pe care mi-l sulfa-n fata societatea din 2013 si sa-i incurajez si pe altii sa o faca odata cu mine.
“Nici macar 1 milion” este o piesa despre care prefer sa nu vorbesc prea multe, ci sa o las pe ea sa spuna ce are de spus in locul meu. No Money, No Problems!”, a declarat F.Charm.

Single-ul “Nici macar 1 milion” a fost produs in studioul HypeOn Production, unde F.Charm compune piese si pentru alti artisti. Printre cele mai recente productii care ii poarta semnatura se afla single-ul Xoniei “Ping Pong”, si single-ul Deliei “Doi in unu” feat. Mihai Bendeac.

La inceptulu anului, F.Charm a lansat piesa “Hey Woman” feat. Xonia, iar in urma cu o saptamana a colaborat la single-ul lui Misha Twain “Roz sau Gri”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns