Interviu EXCLUSIV: J.YOLO – „Am un album 90% gata. Dar imi este greu sa-l integrez in realitatea muzicala de azi.”

Pentru ca tinem extrem de mult la cititorii nostrii am placerea sa va anunt ca am tinut cont de exprimarea votului vostru si ca urmare astazi am stat de vorba cu autorul hitului „Te Pup , Pa Pa!” si anume J.YOLO.Ce a iesit vedeti mai jos,de unde aflati si cum a luat nastere piesa si alte curiozitati.
jyolo
Povesteste-ne putin despre cariera ta , despre cum te-ai apucat de muzica.
J.YOLO: Am inceput prin 98′ cand m-am intors in Romania, cu o clapa Casio si un WalkMan modificat. Aveam niste compilatii hip hop aduse din Franta si ma chinuiam foarte tare sa invat sa dau ca un MC bun.Apoi am cunoscut niste oameni care aveau aceleasi indeletniciri.Oricum.. pe vremea aia, ce faceam noi nu era prea la moda.Cand am venit in Bucuresti, la facultate, mi-am cumparat un PC. Dupa doi ani de bubuiala am scos un album : „Zale – Chei Verbale”.Apoi am incercat cam orice se putea incerca in muzica si asta fac de atunci.
Ai lansat „Te pup pa pa” care a prins extrem de bine si care beneficieaza si de un videoclip. Cum a luat nastere acest hit? Ce ne poti spune despre el?
J.YOLO: A fost o caterinca ce mi-a iesit pe gura la un sprit in fata. Intr-o zi a trecut GuessWho pe la mine la studio sa bem o bere si sa auda niste idei. In timp ce colegul meu, Magic, ii arata una, alta, el zice: „Ce misto e asta”. Incidenta a facut sa-i placa mai mult altele. La vreo saptamana dupa aceea, intorcandu-ma de la Connect-R, cu moralul cam scazut ca nu prea imi intelegeau baietii de acolo single-urile, mi-am luat un vin si i-am cerut lui Magic schita care i-a placut lui GuessWho. Dupa vreo 30 de minute aveam refrenul. Restul a venit natural.

Lucrezi la un album?
J.YOLO: Am un album 90% gata. Dar imi este greu sa-l integrez in realitatea muzicala de azi. Mai astept putin.

Ce parere ai despre muzica din Romania?
J.YOLO: Din ce in ce mai competitiva, din punctul meu de vedere.
De ce apari atat de rar la televizor in emisiuni/interviuri?
J.YOLO: Pentru ca am alte surse de venit, sunt mai filosof de fel, mai introvertit si „blablabla”-ul nu ma coafeaza chaiar atat de tare. Poate ca ma voi obisnui.
Spune-ne despre colaborarea cu Christu, Doc si Cedry2k la piesa „Neah”, care are un clip foarte fresh! Va asteptati sa prinda mai mult?
J.YOLO: Am obiceiul de a anticipa bine deznodamantul unei expresii artistice dupa simptomele pe care le prezinta in stagiul de productie.A prins exact cat ma asteptam sa prinda.

Ce tip de muzica asculti si ce muzica recomanzi ascultatorilor?
J.YOLO: Ultimul album pe care l-am ascultat a fost: „Watch The Throne”.
Care crezi ca este cea mai mare realizare a ta pe plan muzical?
J.YOLO: Faptul ca am reusit sa fac oameni fericiti macar pentru cateva clipe si ca am facut-o pentru oameni din tot felul de locuri de pe glob.
Te gandesti sa lansezi o linie de tricouri sau alte accesorii ?
J.YOLO: Un parfum, cred.
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
J.YOLO: Foarte tare ce faceti! Multumesc frumos. One!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. are de tot J YOLO!!!

  2. te pup pa pa e cea mai tare melodie

  3. bravo yabbmusic

Lasă un răspuns