Pepe da startul petrecerilor de pe Litoral, pe 1 mai, in Mamaia, in Crema Summer Club.

Un nou sezon si mai ales un nou lung sir de petreceri sta gata sa inceapa pe Litoral. Pe 1 mai, Pepe va da tonul intregii nebunii in Crema Summer Club Mamaia unde va sustine un mega concert ce se anunta incendiar. Multa pasiune, multa muzica buna si mai ales live si distractie nebuna pana in zori, acestea sunt ingredientele pe care le va mixa Pepe. In plus, organizatori au pregatite multe alte surprize pentru Opening Summer Party, evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi fiindca va fi destul de greu sa intelegi ce a fost din relatarile celor prezenti. Pentru cel putin o seara, Crema Summer Club Mamaia va deveni Cartierul General al Distractiei de pe Litoral.


Alaturi de trupa sa, Pepe va interpreta cele mai cunoscute refrene ale sale dar si melodii de pe urmatorul album si bineinteles, “Iubire Interzisa”, single-ul lansat la sfarsitul saptamanii trecute, piesa ce se bucura de un feedback excelent din partea publicului:

“Se anunta o vara incendiara la mare si ne-am gandit sa dam foc inca de le petrecerea de deschidere, in prima seara, in Crema Summer Club J. O sa fie frumos, o sa fie distractie, mai ales ca acolo in Crema, ne simtim ca acasa.”

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns