Pure Energy prezinta TIMO MAAS pentru prima data in Cluj-Napoca!

Un nou brand de evenimente porneste la turatie maxima in Cluj, cu o petrecere de exceptie, pe 13 aprilie in parcarea subterana de la Cluj Arena, avandu-l ca invitat special pe renumitul TIMO MAAS.
peninsula
Prezenta la Cluj Arena este cu atat mai importanta cu cat aceasta va avea loc cu o saptamana inainte de lansarea oficiala, la nivel mondial, a noului sau album intitulat LIFER, prilej cu care va prezenta cateva dintre viitoarele sale hituri alaturi de cele deja consacrate precum „First Day„! Noul disc contine colaborari cu nume importante ale muzicii precum Mikill Pane, Brian Molko de la Placebo, James Lavelle de la U.N.K.L.E., Katie Cruel si multi altii.
Alaturi de show-ul care-l va oferi Timo Maas ne vom bucura si de muzica mixata de cunoscutul artist techno Horace Dan D. si de talentatul Just D’Light. Visuals by VJ Nyx.
TIMO MAAS @ Cluj Arena este un promo-party al celui mai mare festival din Romania – Peninsula (18-21 iulie, Cluj-Napoca, Valea Garbaului) si al celui mai vechi festival de muzica electronica din tara – Delahoya (14-15 iunie, Cluj-Napoca, Valea Garbaului). Biletele pre-sale au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si Toulouse Café din Cluj-Napoca, la pretul de 30 de lei.
Are you ready for the first party of the rest of your life?  TIMO MAAS…PURE ENERGY…be there!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns