Interviu EXCLUSIV: Razvan Botezatu – ” De copil “moderam” emisiuni TV in fata oglinzii sau cu prietenii.”

Astazi va facem cadou un interviu cu un invitat din peisajul televiziunii,mai precis cu Razvan Botezatu , prezentatorul emisiuniilor „Fii Antena” si „Monden by Bote” de la Antena 1 Constanta.
razvan botezatu fii antena constanta
Cand a inceput pasiunea ta pentru televiziune?
Razvan Botezatu: Pasiunea mea pentru televiziune a inceput inca de cand eram mic, de pe la varsta de 6 ani. De copil “moderam” emisiuni TV in fata oglinzii sau cu prietenii.
Ce ai facut pentru a-ti realiza visul ?
Razvan Botezatu: Dupa terminarea liceului am urmat cursurile Facultatii de Litere, specializarea Jurnalism, stiind ca este singura mea sansa de a-mi urma visul. In anul II de facultate am mers la statia Antena 1 Constanta,unde am facut practica.
Cum a inceput cariera ta in televiziune?
Razvan Botezatu: Mi s-a parut ca ar fi interesant si acaparant pentru public, ca Antena 1 Constanta sa aiba o emisiune de divertisment, in care sa promoveze talentele judetului, din diverse domenii de activitate. I-am trimis un mesaj directorului Antena 1 Constanta, in care i-am prezentat ideea mea de a face o emisiune pentru promovarea tinerelor talente. Si,spre surprinderea mea, oamenii de la Antena s-au aratat din start interesati.Mi-au spus ca ma voi ocupa de aceasta emisiune,ca imi vor oferi spatiu pentru doua editii si, cel mai important, ca voi fi moderator. Daca emisiunea acapara atentia publicului,urma sa mergem mai departe. Am simtit atunci ca sansa imi surade, eram finalmente pe drumul meu,spre o cariera in televiziune.
Cum ai reusit sa-i convingi pe cei de la Antena 1 Constanta ca esti bun pentru acest post ?
Razvan Botezatu: Lucrurile s-au desfasurat normal.Am filmat un spot de promovare al emisiunii, care urma sa se cheme Urban Star, apoi s-au stabilit toate detaliile si pe 4 februarie am filmat prima emisiune.Incet,incet,alaturi de echipa si de Iulia Stanciu, am transformat-o in cea mai de succes productie a Antenei 1 Constanta.
Cum a fost prima zi de filmare ?
Razvan Botezatu: N-am sa uit niciodata prima filmare. Am filmat intr-un mall din Constanta, cu foarte multi oameni curiosi sa vada ce se intampla, stransi in jurul meu.Eu eram pentru prima data in fata camerelor de luat vederi. Au fost trairi si emotii greu de descris si pe care nu le voi uita niciodata. Si a mai fost norocul de a avea in spatele meu o echipa de profesionisti care s-a ocupat ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cum te-ai descrie in 3 cuvinte?
Razvan Botezatu: Linistit,ambitios,putin timid
Se spune despre televiziune ca te schimba,ce ne poti spune despre asta ?
Razvan Botezatu: Nu stiu sa se fi intamplat asta cu mine. Poate doar o schimbare in bine. Ma pot uita linistit in urma si sa nu vad alt om. Mie mi-a placut sa fac televiziune. N-am fost interesat sa fiu cunoscut, nu mi-am dorit sa fiu persoana publica. E adevarat ca sunt atent la felul in care ma expun. E plina lumea asta de carcotasi iar eu sunt un om sensibil. Nu neg ca-mi place faptul ca oamenii de pe strada ma opresc sa-mi multumeasca pentru ca le-am oferit un zambet. E rasplata pentru toata munca pe care o depun.
Un mesaj pentru fani si pentru Yabbmusic.ro .
Razvan Botezatu: Va astept pe Antena 1 Constanta de luni pana vineri intre orele 10:55 -12:30 cu emisiunea „Fii Antena” si duminica de la 12:30 cu emisiunea „Monden by Bote”.Cititi in continuare Yabbmusic.ro pentru ca merita .

Comenteaza articolul

comments

Despre Visarion Valentina

One comment

Lasă un răspuns