Interviu EXLUSIV: Cortes – „Lucrez la un album care va aparea probabil spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2014”

Continuam seria interviurilor Yabbmusic.ro cu Cortes,autorul hit-ului „Vedeta mea feat. Connect-R”.Am aflat lucruri foarte interesante despre el dar mai bine este sa le descoperiti singuri.Mai jos gasiti interviul cu el.
cortes
Povesteste-ne putin despre cariera ta , despre cum te-ai apucat de muzica.
Cortes: M-am apucat de muzica prin 1999, pe-atunci de-abia descoperisem hip-hop-ul si eram fascinat de tot ce era legat de el. Dupa mai multe incercari nereusite de a-mi forma o trupa, am inregistrat prima piesa in studio singur prin 2001, dupa care in 2003 am scos si un EP, “Microfon in flacari”, cu ajutorul baietilor de la Unic Studio si Hades Records. Lucrurile insa nu s-au miscat asa cum mi-am dorit eu atunci, asa ca m-am indreptat catre alt domeniu de activitate pentru cativa ani. Dar cum prima dragoste nu se uita niciodata, din 2011 m-am alaturat echipei Rappin On Production.
Ai lansat „Vedeta mea” in colaborare cu Connect-R care a prins extrem de bine si care beneficieaza si de un videoclip.Cum a luat nastere acest hit? Ce ne poti spune despre el? Cum ai ajuns sa colaborezi cu Connect-R , care este povestea?
Cortes: Eu si Connect-R ne cunoastem de foarte multi ani, am copilarit impreuna pe strazile din 1 Mai si am impartit inca de mici pasiunea pentru muzica, asa ca ne-a fost destul de usor sa facem o piesa care sa ne placa, mai ales ca piesa e bazata pe o intamplare adevarata. Nu putem decat sa ne bucuram ca piesa a prins, si cu siguranta nu e nici prima si nici ultima piesa pe care o facem impreuna.

Lucrezi la un album? Ce ne mai pregatiti vara aceasta? Ce planuri de viitor ai?
Cortes: Da, lucrez la un album care va aparea probabil spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2014. Momentan nu vreau sa divulg nimic despre album, nici macar numele. Veti vedea/asculta la momentul potrivit despre ce e vorba.
De ce apari atat de rar la televizor in emisiuni/interviuri?
Cortes: Pentru ca nu sunt chemat mai des.
Care crezi ca este cea mai mare realizare a ta pe plan musical?
Cortes: Momentan, piesa “Vedeta Mea”.
Unde iti pot scrie cei care te plac si vor sa afle mai multe noutati?
Cortes: Ma gasiti pe facebook.com/CortesOfficial. Nu uitati sa dati like 😉
Ce tip de muzica asculti si ce muzica recomanzi ascultatorilor?
Cortes: Ascult mai multe genuri, dar in primul rand hip-hop. Slaughterhouse, Kendrick Lamar, Eminem, Chino XL si multi altii. A, si recomand tuturor sa mearga la concertul Nas de la BestFest, e un show care nu trebuie ratat.
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
Cortes: Multumesc Yabbmusic.ro pentru interviu, stati geana pe tot ce facem noi la Rappin On Production, pregatim multe surprize pentru viitorul apropiat. In rest, pace si dragoste.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns