GAMBRINUS ROCKS CLUJ STAGE – o noua scena la Festivalul Peninsula

E oficial: Clujul se muta la Peninsula! 35 de de formatii vor concerta pe Gambrinus Rocks Cluj Stage, cea mai noua scena a Festivalului Peninsula, care va avea loc intre 18 si 21 iulie in Padurea Faget din Cluj-Napoca, zona Valea Garbaului.
peninsula
Zilnic, incepand cu ora 16, penisularii vor avea propriul lor colt de rock, printre artistii care vor concerta numarandu-se Luna Amara, The Amsterdams, Niste Baieti si Grimus. Totodata, cei de la Gambrinus Pub vor asigura si petrecerea, pana in zori de zi. Programul complet al acestei scene il puteti gasi pe www.peninsula.ro dar si pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului nostru, Peninsula/Felsziget Official.
Festivalul Peninsula nu inseamna doar concerte si petreceri ci si o multitudine de programe care se desfasoara peste zi. Un exemplu vor fi proiectiile de film si piesele de teatru care se vor juca tot pe Gambrinus Rocks Cluj Stage, zilnic, inainte ca artistii muzicii rock sa acapareze atentia publicului.

Concerte anuntate la Festivalul Peninsula:
18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Suie Paparude (RO)
19 iulie: Emir Kusturica (SRB), DragonForce (UK), , Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
21 iulie: Rotfront (DE), Ocho Macho (HU)
Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului. Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente. Pana pe 17 iulie pretul unui abonament este de 180 de lei,iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 210 lei (pana pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 70 de lei pana pe 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.
Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns