Interviu EXCLUSIV: Nicole Cherry – „Am foarte multe proiecte pregatite si lucrez la un album!”

Continuam seria interviurilor exclusive pe Yabbmusic.ro , cu o tanara artista careia ii plac foarte mult ciresele….ati ghicit! ,este vorba de Nicole Cherry.Vedeti mai jos ce am aflat de la Nicole , o tanara artista care promite enorm.
nicole cherry
Povesteste-ne putin despre cum te-ai apucat de cantat.
Nicole Cherry: S-a intamplat acum 4 ani cand mi-am rugat parintii sa ma duca sa iau lectii de canto.
Recent ai lansat single-ul „Memories” care a prins destul de bine la public si care beneficiaza si de un videoclip ,cum a loat nastere acest proiect?
Proiectul a luat nastere acum 2 luni cand am cunoscut echipa Tommoproduction si atunci a fost creata si piesa „Memories”.
Cum te-ai descrie in 4 cuvinte?
Nicole Cherry: Ambitioasa ,vulcanica ,creativa ,muncitoare .
Cu ce artist international ti-ar placea sa colaborezi?
Nicole Cherry: Greu de raspuns toti sunt foarte buni si de la fiecare am invatat cate ceva dar mi-ar placea foarte mult sa cant alaturi de Jessie J sau Alicia Keys . O artista care m-a inspirat foarte mult a fost regretata Amy Winehouse dar din pacata colaborare este imposibila…

Care a fost cel mai special moment de pana acum?
Nicole Cherry: Au fost foarte multe dar cel mai important a fost proiectul piesei mele „Memories” care se bucura de un real succes !
Spune-ne doua lucruri care iti plac si crezi ca ne-ar placea sa le stim despre tine.
Nicole Cherry: Imi plac foarte mult ciresele de aici si numele meu Nicole Cherry sa danesz si cea mai mare „pasiune” a mea daca o pot numi asa este rasul ( :))) )
Ce surprize ne pregatiti in aceasta vara,ce ne poti dezvaluii?
Nicole Cherry: Am foarte multe proiecte pregatite, lucrez la un album cu cei de la echipa Tommo Production carora le multumesc enorm de mult pentru toata increderea.
Care crezi ca este cea mai mare realizare a ta pe plan muzical?
Nicole Cherry: Cea mai mare realizare pot spune ca este faptul ca piesa „Memories”este difuzata pe postul de Radio 21 si as vrea sa le multumesc in special Matinalilor 21: Dinculescu , Anca Maco, Dj Andy si Orlando
Ce tip de muzica asculti si ce muzica recomanzi ascultatorilor?
Nicole Cherry: Ascult in special soul,R&B si reggae dar le recomand muzica buna care poate transmite si exprima ceva .
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
Nicole Cherry: Recomand sa citeasca in continuare Yabbmusic pentru ca vor afla cele mai noi stiri despre muzica buna .Iar fanilor le multumesc pentru admiratie si sustinere si urmariti Nicole Cherry Official pe facebook ! Va pupacesc ( 🙂 )

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

3 comments

  1. este super fata am si eu o intrebare cati ani are ?

  2. o iubesc foarte mult pe nicole si de cand iam auzit melodia este preferata mea!o pup si ii doresc mult succesin continoare.si vreau sai spun ca arata foarte bine pentru varsta ei! (14 ani)

Lasă un răspuns