Premiere in Cluj: Emalkay si DJ Hype la Festivalul Delahoya!

14 iunie se anunta o zi a premierelor pentru iubitorii muzicii electronice de calitate: oaspetii celei de a XVII-a editii a Festivalului Delahoya vor fi Emalkay si legenda drum and bass-ului, DJ Hype, ambii pentru prima oara in Cluj-Napoca – la fel ca cei de la Cosmic Gate si Tiefschwarz, care vor mixa tot in prima zi a evenimentului. Pe 15 iunie, cei care vor alege petrecerea in aer liber, pe Valea Garbaului, vor avea parte de o experienta speciala, alaturi de seturile neobisnuite de techno ale lui Tres Puntos.
peninsula
Pentru stralucitul si inimitabilul producator din Birmingham, Emalkay, pozitionarea in prim-planul muzicii dubstep a venit in 2009 cu lansarea celui de al doilea material discografic, „When I Look at You”, considerat unul din albumele fundamentale ale istorie dubstep. O serie de remixuri alese cu grija, pentru Pendulum, Faithless sau Miike Snow l-au prezentat unui nou gen de public, iar numele Emalkay a ajuns sa fie cunoscut pe tot mapamondul. A mixat la cele mai mari festivaluri, cum este Glastonburry si este una din atractiile principale ale serilor Dub Police din legendarul club londonez Fabric.
DJ Hype este unul din primii DJ-i ai statiei de radio pirat din Londra Fantasy FM. Cariera sa a inceput in 1989, in calitate de co-producator pentru Kickin’, Strictly Underground si Suburban Base. Recunoscut in circuitul international de drum and bass pentru abilitatile de la masa de mixaj, el a castigat premii pentru cel mai bun DJ si cel mai bun DJ radio in 1994, respectiv in 1995 la UK Hardcore Awards. A pus muzica si la statia radio Kiss 100 si a fost membru al seriei de compilatii realizate de Suburban Base, Drum and Bass Selection. DJ Hype vine la Festivalul Delahoya alaturi de MC Daddy Earl.
Din 2010, Tres Puntos este rezident la Suicide Circus din Berlin alaturi de Exquisite. Pasionat de muzica abstracta si dinamica, germanul o foloseste ca pe o arma in setul sau plin de techno obscur. S-a specializat in a deschide mintile publicului cu piese neobisnuite si in marea lor majoritate, necunoscute. Fie ca sunt piese vechi sau noi, Tres Puntos le foloseste pentru a instaura hipnoza pe ringul de dans.
Un bilet de o zi la Festivalul Delahoya costa 40 de lei – atat pentru 14, cat si pentru 15 iunie –, iar un abonoament costa 60 de lei, fara camping. Un abonament care permite posesorului si accesul in camping, respectiv la facilitatile oferite aici, costa 90 de lei. Tichetele pot fi achizitionate in reteaua Eventim sau pe www.eventim.ro.
Artistii care participa la Festivalul Delahoya, Cluj-Napoca, Valea Garbaului (line-up complet):
14 iunie: Electro Stage: Cosmic Gate, Tiefschwarz, Kool, Snatt & Vix, Darius
Breaks Stage: DJ Hype, Emalkay, Codebreaker, Seba 1394, Down, D-Fact, Marwan
15 iunie: Electro Stage: Alan Fitzpatrick, Tres Puntos, Horace Dan D., A.L.C.A., Just D’Light
Breaks Stage: Black Sun Empire feat. Codebreaker, Stereo MCs vs. Bam, suie Paparude, DJ Snow & MC Agent, Shiver, Skar

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns