„Nu am autografe de la Loredana sau Dan BITTMAN, dar am de la LIVIU VARCIU!” Vezi ce artist a declarat ca detine un autograf, vechi de aproape 15 ani, de la fostul membru al trupei L.A. !

Este vorba de Cristi Nistor, finalistul sezonului 2 al concursului „Vocea Romaniei”, detine un singur autograf luat de la un artist. Surprinzator, nu este vorba de niciun cantaret de talie mondiala sau consacrat, ci de insusi LIVIU VARCIU. Fostul elev al Loredanei a povestit cum, in anul 2000, in orasul natal, Ludus, a fost la un concert al trupei L.A., iar la sfarsitul spectacolului a asteptat minute bune, la rand, pentru a obtine un autograf de la Varciu.
cristi nistor

„Am un singur autograf luat în via?a mea! Cu aproape 15 ani in urma, am fost, de unul singur, la un spectacol, de la Casa de Cultura din Ludus, orasul meu natal, unde cantau si b?ietii de la L.A.. Dupa ce s-a terminat, am stat minute bune, pentru a lua un autograf de la Liviu Varciu. Ma amuz de fiecare data cand imi aduc aminte, mai ales ca inca il am pastrat bine, acasa. Nu am de la Loredana sau Dan BITTMAN, dar am de la LIVIU VARCIU!!! :)”, a declarat Cristi Nistor.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns