Utv lider absolut de audienta in weekend!

Weekend de top pentru Utv: fie ca e vorba de hituri, topuri sau emisiuni de clubbing, telespectatorii aleg sa urmareasca Utv! Astfel, postul s-a pozitionat si in weekendul care tocmai s-a incheiat in pozitia de lider incontestabil de audienta in randul televiziunilor muzicale conform datelor furnizate de Kantar Media.
Mihaela Cozmolici UTV
La nivelul intregului weekend, Utv s-a clasat pe primul loc pe targetul 15 – 34 de ani Urban, lasand cu mult in urma posturile tv concurente Kisstv,Mtv Romania sau Music Channel.

Sambata, 29 iunie, Utv a inregistrat o medie a Rating-ului de 0,23% si o Cota de piata de 1,61 % la nivel national, iar in Bucuresti a avut un Rating de 0,56% si un o cota de piata de 3,55 %, depasind toate celelalte televiziuni muzicale – Kiss TV, Mtv Romania sau Music Channel.
Duminica, 30 iunie, Utv a ramas preferatul publicului cu o medie a Rating-ului de 0,25% si o Cota de piata de 1,34 % la nivel national, iar in Bucuresti a avut un Rating de 0,36% si o cota de piata de 1,75 %.
Utv promite o vara incendiara si a lansat deja o serie noua de proiecte si emisiuni: cel mai nou show este Mister Z in the Mix pe care il puteti urmari Joia si Vinerea de la 20:00 la 22:00. Un concept unic in Romania in care cunoscutul Dj si producator roman, Mister Z, mixeaza live cele mai tari piese de party, aducand atmosfera de club chiar la tine in sufragerie.
In fiecare weekend al acestei veri, echipa Utv va fi prezenta la Costinesti si Mamaia acolo unde au loc cele mai fierbinti petreceri si cele mai cool concerte ale verii. Vom filma impreuna cu fanii cele mai tari show-uri de vara: Summer Nights & Summer Shizzle.
Utv ramane cel mai indraznet post de muzica! Vara asta este About U!

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns