Finalistul de la Vocea Romaniei, Cristi Nistor, lanseaza videoclipul pentru piesa „Canta lautare (Vara asta nu muncesc)”

Dupa ce a participat la concursul Vocea Romaniei, Cristi Nistor a avut numai de castigat! A plecat prin turnee alaturi de Loredana, antrenoarea lui din concurs sau „profa”, asa cum ii place lui sa o apeleze, si a lansat mai multe piese, printre care si “Cânt? l?utare (vara asta nu muncesc)“. Date fiind intamplarile mai putin fericite din viata familiei sale, artistul a fost nevoit sa inceapa destul de tarziu realizarea clipului estival, la care si-au adus un foarte mare aport Arpad Cseh, Liviu Lupsa si Mihnea. Filmarile au durat o zi si au avut loc in Mamaia la CABO BEACH si CREAMA SUMMER BEACH & CLUB, peripetiile fiind ca la ele acasa.
cristi nistor
Chiar si ploaia a incercat sa strice planurile echipei facandu-si simtita prezenta cateva ore in sir. Povestea materialului video este una simpla, o adevarata distractie estivala, pe care toti tinerii o simt cand vin la mare, lipsita de griji. Cea mai interesanta parte a videoclipului este scena strofei a doua, in care artistul recunoaste si motiveaza lumea sa nu accepte „fericire in rate”.
Urmariti, in continuare, videoclipul, in care apare si Mihai Mititescu, cel care a cantat in faimoasa trupa LaLa Band si a jucat in serialul “Pariu cu viata”!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns