Syndicate of Party By Utv – party exclusivist la Arad!

Syndicate of Party si echipa Utv s-au oprit weekendul acesta la Arad in La Mouche Society Club. Tot ce s-a intamplat acolo va putea fi urmarit Joi – 8 august, de la ora 23:30, doar pe Utv si UtvHD!


La Syndicate of Party, nightlife-ul este prezentat dintr-o noua perspectiva: surprindem magia vietii de noapte si cream cele mai exclusiviste petreceri in cluburile importante din toata tara.La Arad, cele mai norocoase domnisoare au fost invitate de Andrei Dumitriu la o plimbare cu limuzina de la terasa la care se relaxau pana in fata clubului. Aici, au pasit direct pe covorul rosu si Hollywood-ul li s-a parut mai aproape ca niciodata, avand parte de un adevarat Red Carpet Affair by Syndicate of Party.A fost o noapte plina de distractie in care nu au lipsit cocktailurile special pregatite de barmani si chiar de Andrei Dumitriu, care s-a dovedit foarte talentat si a fost apreciat de domnisoarele din club care s-au inghesuit in a face poze cu el la panoul special amenajat.

Spre dimineata, atmosfera s-a incins atat de tare incat toti petrecaretii n-au mai tinut cont de hainele glamour si au sarit in piscina clubului pentru a se racori.„Syndicate of Party este singurul proiect din Romania care se adreseaza tinerilor dornici de distractie si de a experimenta o noua dimensiune de clubbing. In fiecare locatie in care ne oprim venim cu ceva diferit: la Arad, de exemplu, chiar inainte de show, am facut o filmare panoramica a orasului din avion”, declara Andrei Dumitriu prezentatorul emisiunii.
Syndicate of Party – cel mai exclusivist proiect de clubbing din Romania poate fi urmarit in fiecare Joi de la 23:30 doar pe Utv si Utv HD.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns