Ea este iubita lui DJ Sava!

Ii merg toate struna! Pe langa succesul pe care deja l-a inregistrat odata cu lansarea noii sale piese, “Aroma”, alaturi de Raluka si Connect-R, DJ Sava este fericit si pe plan personal. DJ-ul are o relatie de un an si jumatate cu frumoasa, Adriana, de profesie manechin.


Dj Sava nu are de ce sa se planga. Pe plan profesional ii merge totul foarte bine. Dupa hit-ul “Tenerife” – cantat impreuna cu Misha – si noua lui melodie “Aroma”, in colaborare cu Raluka si Connect-R, se anunta a fi noul success al toamnei. De o saptamana de la lansare, piesa “Aroma” aduna mii de vizualizari zilnic, ajungand sa aiba aproape 1.000.000 de vizualizari pe contul lui oficial. Piesa a intrat rapid pe toate posturile de radio romanesti si creste vertiginos de la o zi la alta.

“Ma bucur mult ca piesa ‘Aroma’ a prins atat de bine. Stiam ca o sa fie indragita, insa succesul acesta parca ne ia si pe noi prin surprindere”, a declarat Dj Sava.

Acesta nu ar fi singurul motiv de bucurie a lui DJ Sava. Acesta este si impacat in viata personala. Artistul are o relatie de un an si jumatate cu Adriana, de profesie manechin.

“Ne-am cunoscut printr-un prieten comun si eu am facut primul pas. Am invitat-o la o cafea si mi-am dat seama ca este ceea ce imi doresc. De atunci suntem impreuna, avem un an si jumatate si totul merge foarte bine”, a marturisit Dj Sava.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns