Kristal A – Love me (premiera single nou)

Kristal A este o noua aparitie în muzica româneasca, debutând cu piesa „Love me” produsa de baietii de la El Proyecto.

Andreea, pe numele ei real, si-a început cariera ca model, în anul 2006 la scoala de modeling a lui Costin Marculescu, unde a câstigat locul 2. Tânara artista a început sa cocheteze cu muzica intensiv în urma cu 3 ani, luând lectii de canto . Putina lume stie ca tânara artista studiaza jurnalismul la Universitatea Hyperion, însa marea ei dragoste ramâne muzica.
De curand a filmat pentru aceasta piesa si un frumos videoclip realizat de John Diamond .

Comenteaza articolul

comments

Despre Visarion Valentina

19 comments

  1. Cica „putina lume stie”. Imi imaginez ca numai familia si prietenii, avand in vedere ca eu de asta acum aud.

  2. Imi pare rau de ‘Kristal A’ aka Andreea si de prietenele ei, pentru ca s-au facut efectiv de ras! In loc ca ‘prietenele ei’, care au dansat ca niste animatoare ieftine, sa o opreasca din a se face de ras cu aceasta melodie cu o engleza mai mult decat stalcita si cu un videoclip atat de penibil, acestea s-au alaturat ei. Imi pare extrem de rau pentru ce au ajuns.

  3. S-ar putea sa aibe succes pentru ca este inalta si slaba. Multe au realizat ceva din cauza asta. Si da… Sunt de acord cu voi, pentru ca fetele alea care dansau puteau sa lucreze mai mult la asta.

  4. Mult succes Kristal. Imi place mult de tine. Ai potential. Abia astept urmatoarea piesa si videoclipul. Si nu-ti schimba dansatoarele. Toate sunteti frumoase si talentate. Succes!

  5. super piesa, imi place mesajul,sexyyy :> ;))) cand vedem clipul la tv?

  6. O noua aparitie incantatoare! Are nevoie de o echipa care sa o faca sa arate profesionit dar are fata de vedeta fata! Poate o vedem pe langa Alexandra Stan si Inna :)) Doamne ajuta! Bafta Kristal A!

  7. Doamne ce invidiosi sunt oamenii pe fata asta. Nu numai ca se iau de ea dar si de dansatoarele ei. Care e problema? :)) Cate cantarete din Romania cu au dansatoare? Treziti-va oameni buni. Asta e industria, majoritatii ii place ce vede. Nu mai fiti invidiosi pe oamenii care se lupta pentru visul lor. Kristal A, asteptam concertele!

  8. Kristal we want you in Spain. Come here.Omg your so beautiful. Take your girls and come here. We want you to be our star. Spain want you here. Comeee please.

  9. kristal, your dancer show me this. You guys are amazing. Please come to Turkey. I love the song. Make me happy and come here to sing for us. Best music is romanian music. And most beautiful girls. Greetings from Turkey.

  10. Tu si prietenele tale dati block la toate Facebook-urile „hater-ilor”? Inseamna ca esti foarte ofticata daca ai ajuns sa recurgi la asemenea „tratamente”.Esti ofticata ca nu te venereaza toata lumea? Credeai ca toti te pupa in fundulet ca ti-au platit parintii single-ul si ai facut un videoclip demn de o manea ieftina pentru TarafTv? Anyway… dai dovada de caracter puternic cu „tratamentul” acesta. V-ati luat fite si arfe de Buftea de cand cu „succesul” asta ? ati uitat de unde ati plecat fetelor? Nu sunteti vedete nationale sau internationale ca sa aveti fite si arfe … purtati-va ca niste fete normale nu ca niste pitipoance ieftine. Si stiu ca nu o sa luati in considerare aceste cuvinte ca deh … „il/o roade invidia ca n-are si el/ea asa melodie si videoclip” eu va zic doar sa va vedeti de vietile voastre,de studii mai ales pentru ca rahatul acesta (scuzati-ma ca ma exprim asa dar asta este adevarul) nu o sa va ofere un venit in fiecare luna. Well that’s all … Pace si sa auzim de bine arfistelor! 🙂

    • Mai adauga si faptul ca si-a scos bara de like/ dislike de pe yt, datorita prea multor dislike-uri si ca pazeste clipul ca un soim, gata in orice secunda sa stearga comentariile care nu-i convin. Asta este singura pagina unde putem comenta ( inca ) . =))

  11. Draga somebody :))) e atat de evident cine esti, ai acelasi limbaj ca pe facebook.Te doare atat de tare block-ul incat nu ai putut sa iti scrii numele?? :))) Normal ca fetele ti-au dat block daca mereu comentezi si iti bati joc de ce fac ele ( si nu ma refer la comentariile rautacioase). Daca dai block cuiva nu inseamna ca ti-ai luat fite in cap, inseamna ca te-ai saturat de persoana respectiva.Tu chiar nu poti sa iti vezi de viata ta fericita? :))) nu te mai oftica ca acum nu vei mai vedea ce fac si invata sa nu te mai dai de gol cand vrei sa treci drept anonima =)))

    • Daca e evident cine sunt,spune-mi cine sunt… ai zis anonima … sunt un anonim sunt de sex masculin imi pare rau :D.Si nu mi s-a dat personal block am auzit de la altcineva. Asa ca nu mai da repede cu ciocu.Este pur si simplu o parere, e o tara libera unde pot sa zic si sa fac ce vreau atata timp cat nu incalc vreo lege, asa ca taci in pula mea!Asa… sa revin, pana la urma am venit, am comentat, nu-mi place ce face, recunoaste ca melodia este de tot rahatul mai pe scurt jalnica:)Ok… si sa-ti mai spun ceva tovarase,daca unei persoane nu ii place ceva asta nu inseamna ca e ofticat sau invidios sau alte sinonime :d pana la urma cine dracului ar vrea sa aibe un videoclip de manele si o melodie despre cum Andreea cere pula ? Okey, am inteles vrea sa se futa,poate sa faca asta in privat nu intr-o melodie de 2 lei. Parerea mea! Dar mereu or sa fie fel si fel de comentarii,si pareri , discutii contradictorii si persoane care ii iau apararea si o pupa in curut pe domnisoara aceasta … :d traiti in umbra ei. Asta este copii… si cu asta am terminat! Pace si sa auzim de bine din nou, pitipoancelor si pupincuristilor!

      • Pe langa faptul ca este o tara libera, ea se vrea persoana publica. Deci suntem liberi sa comentam. Andreea, cersesti atentie sporita. Ai da bine pe post de semn de circulatie.
        Mi-ar placea sa vada Cheloo videoclipul asta. Te-a ginit el cand a spus ca vrei sa fii legata de calorifer. Chipul tau imi inspira film porno ieftin, precum si costumatia si versurile.
        Tatalui tau ii place videoclipul? 😀

  12. Inca o aparitie jalnica pe piata romaneasca. Andreea arata ca cea mai ieftina pitzipoanca, cu extensiile alea oxigenate, cu sprancenele oxigenate.Suferi atata de tine si esti oribila, o anorexica, ai corp de copil de 11 ani si 5 kg de buerete in corset. Melodia ta imi inspira ca duci lipsa. Puteai sa canti despre orice altceva inafara de sex. Dar vocea ta suna oricum jalnic, chiar si aranjata in studio. I-a vazut cineva postarile de pe youtube de acum jumatate de an cand canta la ea in camera sau cand era costumanata in desene animate? Nu conteaza, au fost sterse oricum…probabil a realizat ca se facea de cacao.
    Te vei incadra in categoria vedetelor pe seama carora se face raiting prin bataie de joc ( asta daca vei ajunge vreodata vedeta :)) ) .

  13. @Somebody ai dreptate, si eu am vrut sa-i las un comment pe facebook si la sters imediat , pe youtube nici nu are rost… cum a spus si @andrei si-a scos bara de like/dislike si isi sterge toate comentarii negative deoarece sufera si se simte bine pe comentariile care probabil le lasa sigura alaturi de prietenele ei. Domnisoarelor daca va credeti vedete adaugati pe toata lumea pe facebook indiferent ca e hater sau nu.
    Acum sa trecem la domnul „catalin” tu spui de somebody ca il recunosti de pe facebook de la comentarii , avand in vedere ca aceasta fata kristal A -sterge comentariu inainte sa-l poate citi cineva ne arata tuturor ca esti chiar ea sau una din prietenele ei si ai facut exact ce ai comentat , ti-ai ascuns identitatea doar ca nu teai gandit prea bine inainte de a lasa acel comment.
    Acum sa revin la treburile mele, stiam ca te recunosc de undeva, dar mia fost putin greu sa-mi dau seama de unde din cauza parului .
    Tu esti roscata ce canta in coreeana anul trecut la xfactor
    http://www.youtube.com/watch?v=xmwWdsB92Ck
    Daca si juratii ti-au spus sa te opresti -de ce insisti pe tema muzicii?? ti-ai facut videoclip, vorba lui @somebody „pe banii parintiilor” cu o gramada de ajustari/autotune doar ca sa ai un moft facut pentru a te crede vedeta ???? :))) Si de ce aceasta schimbare brusca? Anul trecut sustineai ca vrei sa aduci Kpop-ul in Romania iar acum ai recurs la look-ul clasic de pitzipoanca de Romania lol.

    • Ea nu vrea sa bage la cap ca nu are voce… probabil parintii ei sunt atat de debili mintal incat au impresia ca fetita lor scumpa poate avea succes pe piata muzicala din Romania.Cu autotune si cu alte modificari nu poate face nimic.Mda… daca vrea succes sa semneze sa-si vanda sufletul si aia este.Dar cred ca nici aia nu o vor.Intotdeauna vor exista oameni pro si contra deci… degeaba „ne racim gura” cu gloata asta de maimute cu IQ scazut, lasa-le in mediul lor precar,lasa-le sa viseze ca pana la urma sa visezi nu te costa nimic.

  14. BUNA IMI PLACE FOARTE MULT CUM CANTI!SI PISICA TA ESTE FOARTE DRAGUTA!EU AM 8 ANI.ABIA ASTEPT SA AI URMATORUL CONCERT!MULT SUCEES!

Lasă un răspuns