Laurentiu Duta a incheiat cel mai de succes turneul national. Afla prin ce momente a trecut artistul!

Timp de patru luni, Laurentiu Duta, artistul si producatorul casei de discuri 1ArtistMusic, alaturi de alti artisti din peisajul autohton, au vizitat 18 orase din tara, in cadrul turneului Mix Music Evo, sponsorizat de o cunoscuta retea de supermarketuri.
laurentiu-duta-impreuna
Turneul se afla la editia a II-a, din care a facut parte si talentatul artist de la malul marii.
Din 25 mai si pana in 22 septembrie, weekend de weekend,Laurentiu impreuna cu Keo, Skizzo Skillz, Andreea Balan, Proconsul, Andra, DeepCentral, Connect-R, Crush & Alexandra, DJ Jungle au oferit fanilor muzica de foarte buna calitate, talentul si distractia fiind puse la loc de cinste.
Asa cum a anuntat si artistul pe pagina de oficiala de facebook, Mix Music Evo a ajuns la final, odata cu ultimul concert sustinut in capitala Moldovei:

“Turneul Mix Music EVO by LIDL 2013 s-a incheiat cu Iasi . Multumim publicului din toata tara pentru frumoasa nebunie la care am luat cu totii parte . Va iubim! 🙂 “

Toti cei adunati la eveniment au participat la un show captivant intretinut de intreaga echipa, in frunte cu Laurentiu Duta. Pana si frigul de afara a putut fi alungat, fanii dansand si fredonand versuri din : “Raza mea de soare”, “Vorbe care dor”, “ De dorul tau”, “Clipe”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns