Antonia – „Sunt inca tanara! Vreau sa fiu iar mireasa, sa fac copii! Ar fi dragut sa am un baiat”

Antonia a recunoscut ca a suferit enorm in ultima perioada. Dupa despartirea de Vincenzo si dupa ce s-a cuplat cu Alex Velea, cantareata a fost in atentia opiniei publice si toata lumea a vrut sa afle detalii din viata ei personala.
antonia

„Trec printr-o perioada mai grea, dar o sa imi revin. O sa fiu ok. Vreau sa incep viata asta noua. Trebuie sa fiu fresh, sa fiu mai concentrata. Toata lumea s-a concentrat pe viata mea personala”, a declarat Antonia la PRO TV.

Artistei nu ii pare rau de deciziile pe care le-a luat pana acum in viata. „Nu regret nimic. Daca stau sa ma gandesc poate gasesc mici detalii. Am facut totul ca sa fiu eu fericita. Fiecare experienta este o lectie pentru mine. Nu as schimba nimic din trecutul meu, asta ne face pe noi unici”, a spus ea.

In aceasta perioada, Antonia a invatat multe. „M-a intarit, dar m-a facut si un pic mai sensibil. Ma doare cand ii afecteaza pe cei dragi mie. Imi pare mie ca sunt stresati sau raniti, ca nu au gresit cu nimic. Viata mea nu s-a oprit aici. Imi doresc sa fiu iar mireasa, sa am iar copii. Ar fi dragut sa am un baiat”, a explicat artista.

Sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns