Grasu XXL, concert in fata unui club plin pana la refuz! (FOTO)

Grasu XXL a facut spectacol pe scena Princess Club, miercuri seara, dupa miezul noptii, cu un concert exploziv. El a beneficiat de audienta maxima in clubul din Regie, fanii umpland locatia pana la refuz, special pentru a asista la concertul favoritului lor.

Momentul de maxim interes al serii a fost cel in care artistul a interpretat pentru prima oara in Princess Club noua lui piesa, „Deja vu” ft. Ami, care a declansat un val de urale din partea petrecaretilor. La final, admiratorii l-au asaltat pe cA¢ntaret pentru fotografii si autografe.
Grasu XXL este unul dintre artistii de baza ai hip-hop-ului romanes. Artistul este cunoscut publicului de mai bine de un deceniu, acesta colaborand de-a lungul carierei cu artisti ca Guess Who, Alex Velea, Deepside Deejays, Mitza si Vlad (Agresiv), Paco, Maximilian, JJ, Smiley, BUG Mafia, Skizzo Skillz si, mai nou, cu Ami. Hituri ca a?”Fara filtru”, „??Prea mult fum”, „??Azi nu”, „Turbofin”, „Tare Frate”, „Deja Vu”, „Da-te mai asa” sunt doar cateva dintre piesele care au incins atmosfera printre studentele care ii fredoneaza versurile cu patos, de fiecare data.
Grasu XXL a ramas, cu trecerea anilor, un renume in muzica romaneasca, acesta mentinandu-si prezenta in topurile radiourilor si in playlisturile cluburilor.

Sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns