A INCERCAT SA-SI FACA DREPTATE, DAR NU A REUSIT! Bianca Dragusanu, DEZAMAGITA DE DECIZIA CNA!

Bianca Dragusanu a transmis mai multe reclamatii la Consiliul National al Audiovizualului privind Antena 1 si Kanal D, precizand ca acestea i-au incalcat dreptul la propria imagine, viata privata, onoare si reputatie.
Bianca Dragusanu
CNA a analizat acest caz si in sedinta din 7 noiembrie, insa atunci Bianca Dragusanu a transmis Consiliului o solicitare prin care a cerut amanarea discutarii cazului pana marti, 12 noiembrie, sedinta la care ar fi urmat sa participe si ea si avocatul sau. Insa la sedinta de marti a CNA nu au fost prezenti nici Bianca Dragusanu, nici avocatul sau.

Consiliul National al Audiovizualului a analizat mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 si Kanal D in perioada 2 – 15 octombrie. Bianca Dragusanu a reclamat la CNA, printre altele, emisiunea „Acces Direct” difuzata pe 10 octombrie pe Antena 1. „In cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis sa imi aduca injurii si insulte, au lansat acuzatii nefondate si au pus sub semnul intrebarii integritatea mea umana”, spune Bianca Dragusanu in sesizarea transmisa CNA. Ea a precizat ca in emisiune au fost folosite cuvinte injurioase la adresa sa, precum „panarama”. „Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o ora la care se uita si copiii la televizior. Toate aceste injurii si calomnii imi afecteaza viata de familie”, a mai spus Bianca Dragusanu in sesizare. Ea a facut referire si la alte editii ale emisiunii „Acces Direct” in care i-au fost incalcate „drepturile si libertatile fundamentale, viata privata, onoarea, reputatia si dreptul la propria imagine”.

De asemenea, Bianca Dragusanu a reclamat la CNA mai multe editii ale emisiunii „Wow Biz” de la Kanal D. Potrivit Biancai Dragusanu, in emisiunea „Wow Biz” din 9 octombre au fost invitate persoane care „au pretins intr-un mod mincinos” ca sunt apropiatii ei. „Mi-au adus injurii si au folosit un limbaj calomnios si jignitor, chiar brutal. Mai exact, au folosit insulte, amenintari, cuvinte si expresii degradante sau umilitoare la adresa mea. De asemenea, au lansat calomnii si ipoteze mincinoase despre viata mea privata, care imi dauneaza integritatea sociala, imaginea, profesia, viata de familie”, a mai spus Bianca Dragusanu.

Propunerile punerii in aplicare a unor amenzi pentru posturile tv mentionate mai sus nu au indeplinit numarul minim necesar de voturi pentru a fi aplicate.
Bianca Dragusanu s-a razgandit in privinta Antenei 1

Bianca Dragusanu a transmis o noua adresa la CNA prin care a anuntat ca doreste sa isi retraga „toate plangerile depuse la CNA referitoare la emisiunile postului Antena 1”, in care s-a facut referire la persoana sa si la viata sa privata. Bianca Dragusanu nu a facut referire si la plangerile privind Kanal D.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns