Alexandra Deliu – Unstoppable (single nou)

Alexandra Deliu, pustoaica de doar 10 ani care a facut senzatie pe internet cu milioanele de vizualizari cumulate pe youtube cu coverurile inregistrate la Class Music Studio a convins Advance Joy Productions, o companie de productie video din SUA, sa ii realizeze un videoclip pentru primul ei single – “Unstoppable“, compus de Mihaela Cernea si Alex Toma.
alexandra deliu
Influentele country ale piesei s-au potrivit de minune cu zona muntoasa a statului Colorado, mai precis Mt Princeton Hot Springs Resort, o zona in care istoria americana isi pastreaza neatinse valorile, unde la tot pasul intalnesti cowboy si orasele in stilul western.
Piesa este in stil drum & bass, total atipica pentru o voce de copil, ar spune unii, dar personalitatea Alexandrei i-a convins pe cei de la Class Music Studio ca acest stil ar fi cel mai potrivit pentru o piesa de debut.
In acest moment, Alexandra este solista trupei ALARMA, o noua trupa de pusti care s-au intalnit in cadrul scolii Crina Mardare Music Experience. Acestia si-au facut debutul pe scena Arenelor Romane in cadrul concertului “Balkano“.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns