Dezvaluiri! Afla dupa 14 de ani cum a fost „lucrata” Nicoleta Luciu la Miss World si trimisa acasa inainte de concurs!

Nicoleta Luciu a trait clipe groaznice in perioada in care a participat la Miss World! Dupa ce a castigat titlul in Romania, ea a fost eliminata din competitia mondiala inainte ca aceasta sa inceapa, dupa ce a stat timp de trei saptamani in cantonament.


Surse din preajma vedetei dezvaluie ce s-a intamplat in 1999, la Londra, in cantonamentul care a “ucis” sansele romancei sa ajunga pe primele locuri. “Nicoleta era foarte frumoasa si foarte bine dotata, lucru care i-a adus numai probleme. Era asa de fericita ca a castigat “Miss Romania”, incat in Anglia credea ca o sa aiba parte numai de lucruri pozitive! Ei bine, nu a fost asa, pentru ca participantele la “Miss World” din alte tari, care, intial o complimentau, au prins pica pe ea si au parat-o juriului. Ele veneau si o pipaiau pe sani, ca sa vada daca nu are silicoane, ii zambeau in fata si ii spuneau ce grozav este sa ai un asemenea bust, apoi faceau galagie la organizatori, ca nu e corect sa participe cineva “artificial”! Astfel ca, inainte cu o zi de startul concursului, juratii au chemat-o la discutii pe Nicoleta si i-au spus ca este eliminata”, a povestit o apropiata a brunetei.

Luciu s-a intors in tara foarte suparata si a jurat ca nu mai participa la asemenea concursuri. A preferat modellingul, apoi a mers pe o cariera in televiziune.

Sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns